News Flash:

Cateii reginei au asteptat-o la Winsdor pentru ultima data

20 Septembrie 2022
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
307553143 678048190352736 2603577211843868397 n 1

Cateii reginei au asteptat-o pe suverana pentru ultima oara la castelul Winsdor. Momentul emotionant a  fost surpins de camerele de filmat.

Cine va avea grija de cateii reginei de acum inainte
Se stie prea bine ca suverana a fost o mare iubitoare de animale, fiind in special o fana inraita a cainilor corgi, dar si a cailor. De-a lungul vietiis ale regina a avut peste 30 de caini din rasa corgi pe care i-a iubit si ingrijit in mod special. Ultimii doi catei din aceasta rasa i-au fost daruiti reginei de catre fiul ei printul Andrew.

Cateii i-au mentinut buna dispozitie Reginei in timp ce ducele de Edinburgh se afla in spital si cand Familia Regala se confrunta cu scandalul plecarii printului Harry si a sotiei sale, Meghan.

Acesti catei vor fi acum ingrijiti in continuare de ducele si ducesa de York.

Cainii reginei au dus cu adevarat o viata regala, avand propria lor camera la palat, care se numea bineinteles Camera Corgi. Ei dormeau in cosuri de rachita si avea asternuturi schimbate zilnic. Regina ii scoatea deseori la plimbare si petrecea foarte mult timp cu ei. Cateii reginei aveau chiar si un bucatar care pregatea vita si iepure special pentru ei. Cainii erau supravegheati de doi valeti, carora li se spunea „Doggie 1” si „Doggie 2”.

Astazi cei doi catei corgi ai reginei au asteptat-o cuminti la intrarea in castelul Winsdor, sa o conduca pe ultimul drum. A fost un moment foarte emotioant pentru toti cei apropiati si pentru toate persoanele care stiu cat de mult a iubit regina cainii din rasa corgi.

Ceremonia de inhumare tocmai s-a incheiat la Winsdor, unde au participat membri ai familiei regale si apropiati ai reginei. A fost o slujba mai discreta si scurta, dar plina de incarcatura emotionala. Regele nu si-a mai putut stapani lacrimile cand sicriul mamei sale a coborat in cripta.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005240 (s)