News Flash:

Laura Codruta Kovesi MINTE! IATA DOVADA!

30 Ianuarie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Laura Codruta Kovesi a fost prinsa cu minciuna dupa patru ani. Sefa Anticoruptie recunostea in 2013 protocolul semnat cu SRI, insa acum neaga existenta lui.


Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Evenimentul zileisefa DNA se lauda cu faptul ca exista echipe comune cu serviciile secrete pe anumite cazuri, iar SRI facea arestari pe baza unor denunturi trimise pe fax. 


La acea vreme, Kovesi spunea: 
”Avem foarte multe informari pe care le primim din partea SRI, avem un protocol in baza caruia colaborarea noastra a fost dezvoltata si facem echipe comune pe anumite cazuri. Ne sprijina in tot ceea ce inseamna activitati de investigare, de punere in aplicare a masurilor de interceptare”.
Declaratia din 2013 este contrazisa acum de DNA. 

Institutia a trimis un comunicat prin care dezminte informatiile aparute in spatiul public referitoare la ”fabricarea ori inscenarea unor dosare penale” ori ”urmariri penale la ordine” facute de directie la initiativa unor politicieni si a unor persoane din conducerea SRI.


”Procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.

Nu exista si nu a existat niciun protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kövesi. 

Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative. 

Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000”se anunta intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie 

sefa dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)