News Flash:

Noi proteste impotriva legii gratierii in Bucuresti si in tara! Protestatarii au BLOCAT centrul Capitalei

30 Ianuarie 2017
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
proteste buc
UPDATE 20:20 - Coloana formata din 30.000 de oameni a ajuns la Guvern. Circulatia in Piata Victoriei este blocata.



UPDATE 20:00 - Aproximativ 25.000 de oameni marsaluiesc acum prin centrul Bucurestiului. Coloana de manifestanti s-a reintors in Piata Universitatii, de unde a pornit spre Piata Victoriei, unde se afla sediul Guvernului.


UPDATE
 19:00 - Coloana de protestatari a ajuns sa numere aproximativ 20.000 de oameni, potrivit Romania TV si a ajuns din Piata Universitatii in Piata Constitutiei. Ulterior, planul protestatarilor ar fi sa porneasca spre Piata Victoriei, unde se afla sediul Guvernului. 

Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, nu s-au inregistrat incidente.

UPDATE 18:50 - Aproximativ 2.000 de timisoreni protesteaza, duminica, la ora transmiterii acestei stiri, in Piata Victoriei, fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale, oamenii avand pancarte cu mesaje ca "Grindene, cu trupa ta faci de ras Timisoara" si scandand lozinci ca "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!". Oamenii au iesit in strada si la Sibiu, si la Galati

UPDATE 18:35 - Peste 1.500 de persoane protesteaza, duminica, la Iasi, fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale. Oamenii au pancarte cu mesaje ca "Nu gratiem infractorii politici" si scandeaza lozinci precum "Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!".


UPDATE 18:25 - Un protest are loc si la Cluj-Napoca. Peste 7000 de persoane si-au manifestat nemultumirea fata de proiectul gratierii.Protestatarii au manifestat si impotriva Guvernului si a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Participantii la miting au purtat pancarte cu mesaje precum: ''Amnistie pentru voi doar in viata de apoi'', ''In democratie, hotii stau la puscarie'', ''Respect pentru statul de dept'', ''Fara gratiere, fara amnistie, Clujul n-are amnezie''.

De asemenea, protestatarii au scandat ''Demisia'', ''DNA sa vina sa va ia'', ''Dragnea, nu uita, tara asta nu-i a ta''.

UPDATE 18:10 - Protestatarii din Piata Universitatii scandeaza impotriva presei pe care o considera aservita guvernului.


UPDATE ora 18:00 - In Piata Universitatii s-au adunat aproximativ 4.000 de persoane, care au rupt cordonul jandarmilor si au intrat pe carosabil. Circulatia autovehiculelor a fost oprita.



UPDATE ora 16:20 - In jurul orei 15, pe mai multe pagini de socializare in care membri ai galeriilor echipelor Steaua si Dinamo sunt chemati la protestul de duminica seara, din Piata Universitatii.

update protestatari piata universitatii piata constitutiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005754 (s)