News Flash:

GEST SUPERB pentru sarmanii Timisoarei! Mai multi copaci dintr-un parc au fost imbracati in haine pentru oamenii strazii

30 Ianuarie 2017
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
haine in copac
Copacii din Parcul Central din Timisoara au fost imbracati, duminica, in haine groase pentru a fi folosite de oamenii strazii, zeci de persoane venind sa doneze imbracaminte si incaltaminte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O campanie inedita a fost organizata, duminica, la Timisoara: copacii si bancile din Parcul Central au fost imbracati cu haine groase de iarna, pentru ca oamenii strazii sa le imbrace si sa faca fata astfel mai usor frigului.
Intre orele 11.00 si 14.00, zeci de timisoreni au venit cu plase pline cu haine sau ghete in Parcul Central. Astfel, geci groase, bluze, ghete imblanite, pantaloni, caciuli, fulare, ciorapi sau manusi au fost puse pe pomi sau pe banci. Majoritatea hainelor donate de timisoreni pentru persoanele nevoiase au fost insotite si de urmatorul mesaj: “Cu drag, pentru oricine are nevoie. Semnat: un om. Da mai departe fara sa ceri nimic in schimb”.
„Particip pentru prima data la actiune. Am aflat despre eveniment de pe Facebook si m-am decis sa fac o fapta buna. Sunt haine pe care nu le mai purtam, unele sunt noi, si speram ca vor ajunge la oameni care chiar au nevoie”, ne-a spus Mihai, care a venit cu doua plase cu haine in Parcul Central.
Campania de ajutorare a oamenilor strazii din Timisoara a fost initiata de Asociatia “Look Inside”, evenimentul “Te provoc sa fii bun – Incalzeste suflete” fiind anuntat pe Facebook, in urma cu cateva zile.
In jurul orei 14.00, hainele care au ramas in Parcul Central au fost stranse, iar apoi duse la oamenii fara adapost din zona Garii de Nord din Timisoara.
Anul trecut, copacii din Piata Victoriei din Timisoara au fost imbracati in haine groase pentru oamenii strazii, in cadrul actiunii "Daca ai nevoie, e pentru tine".
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)