News Flash:

La ce dieta drastica a apelat Axinte de a reusit sa slabeasca 11 kilograme in 16 zile. „E bine ca am stat acasa”

6 Decembrie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Axinte

Axinte este mai hotarat ca niciodata sa isi schimbe stilul de viata. Actorul a ajuns in momentul in care a constientizat ca poate avea probleme de sanatate din cauza kilogramelor in plus, asa ca a trecut la treaba. Anxiente a inceput sa urmeze un regim alimentar strict, iar rezultatele incep deja sa fie vizibile.

Anxinte a fost invitat la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre planurile lui de viitor. Actorul are suficiente proiecte profesionale pentru perioada urmatoare, dar prioritare sunt cele legate de viata personala. Desi a slabit considerabil, Axinte nu isi doreste sa se opreasca aici si vrea in continuare sa mai dea jos cateva kilograme in plus. El a marturisit ca de mai mult timp sotia i-a spus sa faca aceasta schimbare, insa cel care l-a convins cu adevarat sa slabeasca a fost Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, dupa ce si el a slabit.

„100 si ceva de grame de piept de pui cu fasole verde. 105 g branzica… Iei doua guri din proteina si dupa… E bine ca am stat acasa. Acum dorm si eu bine noaptea. Mi-a luat si vinul. Primele doua zile iei sare amara. In prima zi ai legume fierte si a doua zi cartofi. Sarea amara iti curata colonul. In a doua etapa se introduc alte alimente, cum ar fi ficatei de pui, alte fructe, alte legume, doua felii de paine de secara. Ai voie doar sare si piper, fara alte condimente. Fara ulei', a spus Axinte, potrivit Libertatea.ro.

Axinte este mai foarte decis sa se tina de plan si sa duca la bun sfarsit intreaga dieta. Actorul si-a propus sa nu cada prada niciunei tentatii alimentare, mai ales ca drumul pana la cele 85 de kilograme pe care si le doreste nu este deloc unul usor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006441 (s)