News Flash:

Jason Momoa a trecut peste despartirea de Lisa Bonet. Cu cine se iubeste acum actorul din „Aquaman”

16 Mai 2022
439 Vizualizari | 0 Comentarii
Jason

Jason Momoa nu pierde deloc timpul. Intre o despartire tumultoasa si filmari pentru noua pelicula „Fast & Furious”, actorul a gasit timp pentru o noua idila.

Jason Momoa nu are deloc gusturi rele la femei. Desi s-a speculat mult timp ca s-a impacat cu Lisa, se pare ca despartirea lor este cat se poate de reala. Cei doi au incercat sa isi mai acorde sanse, dar fara rezultat. Decat sa repare ceva ce parea deja stricat, Jason a decis sa mearga mai departe si sa isi gaseasca o noua partenera.

De data asta, actorul a schimbat putin registrul si s-a orientat spre actrite din telenovele. Eiza Gonzalez este noua partenera a lui Jason Momoa. Cei doi se feresc, momentan, de bliturile paparazzilor, dar apropiati de-ai lor deja au facut primele declaratii despre noul cuplu. Potrivit acestora, cei doi actori s-ar fi intalnit pe platourile de filmare, iar de acolo ar fi inceput o idila.

„Se intalnesc. Eiza este foarte atenta cu el. Momentan, Jason se simte foarte bine. Filmeaza de zori la noul lui film”, a spus un prieten pentru People.

Cat despre despartirea actorului de Lisa, se pare ca motivele au fost mai mult de ordin personal. „S-au separat fiindca aveau prioritati diferite. In urma cu cativa ani, Jason se chinuia sa isi gaseasca de munca. Acum cariera lui a explodat. Si isi doreste sa lucreze cat mai mult posibil. Lisa nu vrea sa il urmeze pe Jason in toate locurile in care acesta merge. Ea se bucura de viata ei in L.A. Unora distanta le intareste casnicia. Pentru mariajul Lisei si al lui Jason a fost un dezastru. Nu va fi un divort cu scandal si nu vor vorbi urat unul despre celalalt. Amandoi sunt persoane spirituale”, a declarat o sursa pentru People. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006187 (s)