News Flash:

Jandarmerie: Protestul #rezist anuntat sambata in Piata Victoriei nu are autorizatie

6 Iunie 2018
958 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarmerie protest

Protestul #rezist anuntat sambata in Piata Victoriei, care ar urma sa se suprapuna cu mitingul organizat de PSD, nu are autorizatie de la Primaria Capitalei, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Jandarmeriei Capitalei.
Reprezentantii Jandarmeriei Capitalei au declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca protestul #rezist anuntat sambata in Piata Victoriei nu are autorizatie de la Primaria Capitalei in timp ce mitingul PSD a obtinut autorizatie de la institutia condusa de Gabriela Firea.

Protestatarii #rezist au anuntat, pe Facebook, ca, sambata, intre orele 18.00 si 23.00, in Piata Victoriei, vor organiza un protest, care se va suprapune cu mitingul organizat de PSD, acestia precizand ca Liviu Dragnea isi poate gasi un alt loc pentru aceasta manifestare.

"SA FIE CLAR: In Piata Victoriei, zilnic intre orele 18:00 si 23:00 exista un protest notificat de catre protestatarii #rezist. Drept urmare multiplul cercetat penal, infractorul condamnat Liviu Dragnea are dreptul fie sa faca miting in Piata Victoriei dar in afara intervalului orar 18:00 - 23:00, fie sa isi cauta alt loc pentru miting, de preferat la el in Teleorman. Sambata, 9 iunie 2018, in Piata Victoriei e protest #rezist, orice alta manifestatie in zona si in intervalul orar este ilegala! NU CEDAM, NU DAM INAPOI, PUNCT", reiese dintr-o postare pe Facebook facuta de prostatarii #rezist.
Partidul Social Democrat a anuntat ca, sambata, 9 iunie, intre orele 20.00 si 22.00, va organiza un miting impotriva abuzurilor, in Piata Victoriei, manifestare la care vor participa peste 30.000 de persoane.


piata victoriei gabriela firea liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008071 (s)