News Flash:

James Comey, fost director al FBI, sustine ca Trump este "nepotrivit moralmente" sa fie presedinte

16 Aprilie 2018
852 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte

Presedintele american Donald Trump este "nepotrivit moralmente" ca lider al Statelor Unite si creeaza "daune imense" normelor institutionale si culturale, a declarat James Comey, fostul director al FBI demis de Trump in 2017.
"O persoana (...) care vorbeste despre si trateaza femeile ca pe niste bucati de carne, care minte constant despre chestiuni mari si mici si insista ca poporul american crede, acea persoana nu este potrivita sa fie presedinte al Statelor Unite, din considerente morale", a declarat Comey intr-un interviu difuzat duminica noapte de postul ABC News.

"Este nepotrivit moralmente sa fie presedinte", a adaugat fostul director FBI.

James Comey urmeaza sa lanseze marti o carte intitulata "A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership", in care fostul sef al FBI il critica dur pe presedintele american.

Donald Trump a reactionat dur pe Twitter la acuzele fostului director FBI, afirmand ca a "avut marea onoare de a-l concedia pe James Comey!".

Presedintele SUA, l-a demis pe James Comey, directorul FBI, deoarece ar fi gestionat in mod inadecvat investigatia in cazul serverului de email privat utilizat de Hillary Clinton, insa demiterea intervine in contextul anchetei privind ingerintele Rusiei in campania electorala.

James Comey a fost laudat de Donald Trump la sfarsitul lunii octombrie 2016, atunci cand FBI a dispus o noua investigatie in cazul emailurilor utilizate de Hillary Clinton in calitatea de secretar de Stat. Hillary Clinton sustine ca a pierdut scrutinul prezidential din cauza anchetei FBI.

Potrivit unor surse citate de cotidianul The Washington Post, James Comey ar fi fost demis in contextul in care el coordona o investigatie care vizeaza apropiati ai lui Donald Trump suspectati ca au avut contacte cu oficiali din Rusia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005680 (s)