News Flash:

Iulia Albu, mai dura ca niciodata. Cine se imbraca cel mai bine de la noi din tara. ”Bombardier fara patalama”

24 Septembrie 2021
627 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iulia Albu a revenit la vechiile obiceiuri si a inceput sa faca din nou ceea ce ii place cel mai mult: sa comenteze tinutele vedetelor. De data asta, victimele Iuliei au fost nume celebre din showbiz, iar criticul de moda nu s-a ferit sa adreseze cele mai dure cuvinte pentru a le caracteriza tinutele.

Despre Lino Golden, Iulia Albu a spus ca are un stil de ”bombardier”.

Lino Golden are un stil la indemana oricarui bombardier fara patalama. Combinatiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca si publicul infantil caruia i se adreseaza, ceea ce nu este rau. In fond, trebuie sa iti adaptezi intotdeauna mesajul pentru publicul tau, chiar si pe cel vestimentar. De reala oroare sunt imaginile in care isi expune ceasurile pe care le poarta, de parca ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu exista nimic mai de prost gust decat sa te tii de slit sau de curea in incercarea disperata de a-ti arata si catarama si ceasul, in acelasi timp”, a marturisit Iulia Albu pentru Cancan.ro.

Despre Mario Fresh, Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda.

„Mario Fresh nu are nevoie sa isi etaleze brand-urile. Este un tanar sigur pe el si nu simte nevoia de a epata in niciun fel. Look-urile sale sunt mai degraba relaxate si potrivite varstei pe care o are. De retinut: este unul dintre putinii baieti din generatia lui care pastreaza o limita decenta in vestimentatie”.


Cat despre Selly, Iulia Albu a spus ca idolul copiilor ii aminteste de Irinel Columbeanu.”Tinutele si atitudinea lui Selly imi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reuseste sa se piarda fara succes intr-o mare de haine care nu il reprezinta, aducand jertfa suprema pe altarul popularitatii. Daca te imbraci trendy sau cool, trebuie sa ai grija ca proportiile sa ti se potriveasca. Faptul ca porti haine de brand sau haine care sunt in tendinte nu iti garanteaza neaparat succesul. In aceasta imagine aven un esec de Zmeura de Aur”, a mai continuat Iulia Albu.


Iulia Albu nu l-a iertat nici pe Jador: „Jador inca nu s-a hotarat daca vrea sa fie rapper sau Michael Jackson. Combinatiile de sacou cu pantaloni sport sunt frecvente, dar acesta nu este neaparat un lucru rau. In fond, toate aceste cautari sunt bine venite. Departe de a putea impune vreo tendinta, este totusi intr-o linie de siguranta, perfect aliniata stilului sau muzical”, a mai precizat criticul de moda.


cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)