News Flash:

Ion Tiriac si-a facut planul la cei 82 de ani pe care ii are. Cum va arata mormantul afaceristului?

25 Octombrie 2021
747 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Tiriac

Ion Tiriac este un afacerist care mereu a avut grija la detalii. Acesta a stiut cum sa faca astfel incat afacerea lui sa fie una profilica, iar acum culege roadele muncii sale de mai bine de 4 veacuri. Cum Ion Tiriac nu mai este deloc la prima tinerete, acesta a avut grija sa se ocupe de un aspect care reprezinta pentru multi o problema: locul de veci.

Fara doar si poate, unul dintre cei mai importanti afaceristi de la noi. Acesta este nume de referinta in domeniul business si nu numai. Avand in vedere ce a reusit sa construiasca in toti acesti ani, Ion Tiriac poate spune ca a meritat fiecare efort. Afaceristul a stiu mereu sa imbine utilul cu placutul, iar faptul ca acum duce o viata de lux, i se datoreaza in totalitate. Ion Tiriac are 82 de ani si a simtit ca este momentul sa aiba grija despre un aspect important: locul de veci.


Afaceristul si-a cumparat deja locul de veci si nu este deloc unul obisnuit. Un bun prieten de-ai lui Ion Tiriac a vorbit despre mormantul acestuia si a dat cele mai importante detalii. Dorinta lui Tiriac este sa fie inmormantat la cimitirul Bellu, iar pentru loc acolo a scos din buzunar 50.000 de euro. Tiriac a incercat sa-l convinga si pe Nastase sa ii fie alaturi.


”M-a intrebat, candva, Ion Tiriac daca mi-am gasit un loc de veci, daca mi-am aranjat treburile astea de dupa, stiti dumneavoastra! Si eu i-am spus ca nu am asa ceva, un loc de veci. Ca nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist ca el si-a cumparat o parcela la Bellu, unde-si ridica un mausoleum ).
Si Tiriac a adaugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el si i-am spus doar atat: ”Vin, dar cu conditia sa stau eu deasupra. Ca toata viata ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul sa mai facem schimb!”, a declarat Ilie Nastase in luna februarie pentru playsport.ro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006318 (s)