News Flash:

Ion Smecherul va fi inmormantat zilele astea. Ce se va alege de casa ciobanului

3 Decembrie 2021
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Smecherul

Toata lumea regreta moartea lui Ion Smecherul, cunoscutul cioban de pe Youtube care a ajuns viral datorita felului sau de a fi. Ani de zile barbatul de 34 de ani a adus hohote de ras pe fetele tuturor celor care il urmareau, insa de acum va ramane doar o amintire.

Ieri a fost anuntat decesul sau, iar moartea a picat ca un trasnet pentru ca nimeni nu-l stia cu probleme de sanatate. Din pacate a plecat la ceruri, dupa ce a consumat alcool in cantitati uriase, ceea ce a dus mai departe la coma alcoolica. Organismul lui Ion Smecherul a cedat, astfel ca a fost constatat decesul.

Anul trecut mai multi prieteni au decis sa-l ajute si au inceput constructia unei case, unde chiar in urma cu doar cateva saptamani el se mutase.

Ion Smecherul nu a mai apucat sa se bucure de locuinta facuta special pentru el. Locuinta nu va fi vanduta, ci va fi data in folosinta celor dragi lui. Niste oameni cu inima mare au decis anul trecut sa-i contruiasa o casa lui Ion Smecherul, cunoscutul cioban de pe YouTube, acolo unde sa stea cu viitoarea lui sotie si copii pe care si dorea sa-i aiba cu aceasta.

Lucrarile au inceput imediat, iar in acest an, in urma cu doar cateva saptamani, Ion Smecherul a putut sa se mute in casa visurilor lui, o casa modesta, dar unde nu avea sa-i lipseasca nimic. Casa lui va ramane acum celor dragi, mai exact cumnatei sale si nepotilor lui, acolo unde femeia se va muta cat de curand, dat fiind faptul ca in casa in care ea locuia nu erau conditii atat de bune ca aici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006873 (s)