News Flash:

Niculina Stoican si Olguta Berbec ajuns in fata instantei. Motivul pentru care cele doua artiste s-au certat este uimitor

2 Decembrie 2021
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Niculina Olguta

Scena muzicii populare pare ca sta pe un butoi de pulbere. Apele sunt din ce in ce mai agitate, iar conflictele sunt din ce in ce mai dese. Dupa ce a fost implicata in scandaluri dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, seria certurilor continua pentru Niculina Stoican. Interpreta de muzica populara este data in judecata de una dintre colegele ei de breasla. Olguta Berbec este cea care „i-a pus gand rau” si nu se lasa pana nu va obtine dreptate in instanta.

Niculina Stoican a fost data in judecata de Olguta Berbec. Probleme dintre cele doua par a fi mai vechi si privesc drepturile de autor si cele conexe, in materie de proprietate intelectuala. Olguta este cea care o acuza pe Niculina ca ar fi preluat fara a cere acord o piesa care ar fi fost cantata de catre ea.

Potrivit unor surse din industria muzicala, conflictul dintre cele doua ar fi inceput de la un report pe care Niculina l-ar fi dat unei melodii aflate pe canalul de Youtube al Olgutei Berbec. Directoarea Ansambului ,,Maria Tanase” a completat in formularul trimis catre Youtube ca ea este autoarea respectivei melodii.

In urma cu putin timp, Niculina Stoican a facut o declaratie in exclusivitate la Antena Stars, legata de conflictul dintre ea so Olguta Berbec.

,,Ne vedem in instanta. Daca mergem in instanta, cred ca trebuie sa avem decenta necesara sa asteptam sa vedem ce se intampla in instanta. Atunci cand mergem in instanta nu mai exista loc de alte discutii, mergem in instanta”, a spus Niculina Stoican pentru Antena Stars.

Pentru Niculina Stoican e al doilea scandal in care este implicata, asta deoarece chiar a marturisit ca il va da in judecata pe Doru Gusman, impresarul regretatului artist Petrica Matu Stoian, dupa ce acesta i-ar fi adus cuvinte grele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005873 (s)