News Flash:

Ion Rizea, de la Teatrul National Timisoara, premiul UNITER pentru cel mai bun actor in rol secundar

20 Iulie 2021
595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Rizea

Actorul Ion Rizea, de la Teatrul National „Mihai Eminescu” din Timisoara, a fost obtinut in aceasta seara premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, la Gala Premiilor UNITER.

„Ion Rizea ne-a marturisit asa cum il stiti, emotionat el insusi, pana peste poate, si sincer: «Parca visez».

Visul e real, premiul UNITER, la a 29-a Gala e in mana lui. Actorul Teatrului National din Timisoara Ion Rizea a fost recompensat, luni seara, de Juriul UNITER, cu Premiul pentru cel mai bun rol secundar (Bunica in «Povestea acelor oameni care, intr-o seara, s-au adunat in jurul unei mese», de Radu Iacoban). Felicitari! Te iubim!”, a transmis TNT pe pagina de Facebook a institutiei.

In cadrul aceleiasi gale, cunoscutul scenograf timisorean Geta Medinschi a fost distinsa cu premiul special al Senatului, acordat pentru intreaga activitate.

Timisoara a mai avut doua nominalizari la Premiile UNITER 2021. „V.I.P. – Very Isolated Person”, spectacol al teatrului german din Timisoara, a fost nominalizat in sectiunea Cel mai bun spectacol de teatru tv / teleplay, in timp ce Helmut Stürmer a fost nominalizat la premiul pentru cea mai buna scenografie, pentru decorurile spectacolului „Rinocerii” de Eugène Ionesco, pus in scena de Teatrul National „Mihai Eminescu” din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008164 (s)