News Flash:

Au inceput lucrarile de refacere a copertinei din Parcul Rozelor

16 Iulie 2021
546 Vizualizari | 0 Comentarii
copertina parcul rozelor

Copertina Teatrului de Vara din Parcul Rozelor, distrusa de o furtuna puternica in septembrie 2017, va fi in sfarsit inlocuita. Reprezentantii Casei de Cultura a Municipiului au transmis ca schelele au fost instalate pe scena.

Desi intarzierea este foarte mare, noua conducere a institutiei se bucura de aceasta realizare. 

„A durat, dar am reusit. In aprilie am reluat demersurile pentru demararea reparatiilor copertinei din Parcul Rozelor si, de doua zile, schelele sunt montate pe scena. Am descoperit, peste tot, in tot acest timp, oameni implicati, dornici sa ajute, intr-un context care nu a fost mereu lin si limpede. Profesionisti adevarati: Mihai Boncea, Simona Balan, Manuela Muller, Marinela Bandi, Sebastian Mates, la Primaria Timisoara; doamna Elena Lang, la OCPI, doamna Maria Tirtea, la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu. Multumiri! Speram sa ne revedem in parc cat mai curand, cu bucuria unor evenimente reusite, pentru Timisoara!”, au transmis pe Facebook reprezentantii Casei de Cultura. 

Primul eveniment cultural ce va fi gazduit sub noua copertina va fi Festivalul de opera si opereta in aer liber, in 27, 28 si 29 august si in 3, 4 si 5 septembrie. Festivalul Inimilor, eveniment-emblema pentru Timisoara si Parcul Rozelor, nu a fost organizat din 2019.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)