News Flash:

Iohannis, despre mitingul PSD: Mi se pare o abordare caraghioasa si pur populista

5 Iunie 2018
896 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis1

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca mitingul PSD de sambata are o ”abordare caraghiaosa si pur populista”, in conditiile in care notiunea de protest se asociaza, in mod normal intr-o democratie, cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare.


Mitingurile sunt o forma de protest si protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare. In nicio societate normala miting de protest nu se asociaza cu cei de la putere. Cei de la putere au guvernul, au parlamentul, au toate instrumentele pentru a rezolva problemele tarii. Ultima metoda este cea a protestului. Mi se pare o abordare caraghioasa si pur populista”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca mitingul impotriva abuzurilor va avea loc sambata, ora 20.00, in Piata Victoriei, in conditiile in care "exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante".

"Un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti acre vor sa traiasca intr-o tara libera, in care sa nu mai fie institutii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o putere subterana sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita instruziuni neconstitutionale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchise, zeci, mii de destine sa fie distruse", a declarat luni, dupa sedinta PSD, Liviu Dragnea.


democratie mitingurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005709 (s)