News Flash:

Tragedii pe sosele: Patru persoane, intre care un baiat de 14 ani, au murit in urma unor accidente in Prahova si Harghita

4 Iunie 2018
921 Vizualizari | 0 Comentarii
acc elicopter

Patru persoane, intre care un baiat de 14 ani, si-au perdut viata, luni, in urma unor accidente petrecute in judetele Prahova si Harghita. Alti sapte oameni au fosta raniti.
Trei persoane, intre care un baiat de 14 ani, au murit luni, dupa ce cele doua masini in care se aflau s-au ciocnit pe DJ 100L, intre localitatile Magurele si Baltesti din judetul Prahova. 

Reprezentantii Politiei Prahova au declarat ca accidentul s-a produs pe DJ 100L, intre Magurele si Baltesti, unde doua masini s-au ciocnit.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca, in urma impactului, trei persoane au murit.


”Sunt trei persoane declarate decedate de catre medic. O femeie si un barbat in varsta de aproximativ 30 ani si un baiat de 14 ani”, a declarat Vasiloae.

In urma impactului, ambele masini s-au rasturnat.

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdata.

Accident grav in Harghita: O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite 

O persoana a murit, iar alte sapte sunt ranite, in urma unui accident rutier intre un microbuz si un autoturism, in localitatea Sancraieni din judetul Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform ISU Harghita, potrivit primelor informatii, sase persoane sunt ranite usor, alta este incarcerata, iar un sofer a decedat.

”Autoritatile au intrat in alerta in urma unui accident produs la Sancraieni, intre un microbuz si un autoturism”, potrivit ISU Harghita.

Potrivit IGSU, in microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)