News Flash:

Rugaciunea care va apara de razbunarile dusmanilor si paguba. Se citeste 9 zile la rand

4 Iunie 2018
922 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciunea

Rugaciunea catre sfantul Ioan Botezatorul – In fiecare an, pe data de 24 iunie, crestinii sarbatoresc cu cinste si evlavie Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, prilej cu care se recomanda citirea unei rugaciuni extrem de puternice, care va scapa de toate necazurile, va ocroteste de razbunarile dusmanilor si alunga paguba.

 

Se citește 9 zile la rând…
Rugaciunea catre sfantul Ioan Botezatorul – Pentru ca rugaciunea sa aiba efect maxim, se citeste timp de noua zile. Se spune ca textul rugaciunii trebuie purtat in portofel…
“O, Mergatorule inainte al Domnului si Botezatorule al lui Hristos, mari si multe sunt vredniciile date tie de la Dumnezeu, fiindca tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, dupa fagaduinta si proorocie ingereasca, te-ai si nascut…

Roaga pe Preamilostivul Dumnezeu ca, cu a Sa nebiruita putere, sa ma pazeasca in toata vremea de primejdiile vazutilor si nevazutilor vrajmasi, sa ma sprijineasca cu a Sa mila la vreme de ispita si sa ma intareasca cu darul Sau, scrie secretele.com.


Pentru rugaciunile Preasfintei si Preacuratei Stapanei noastre de Dumnezeu Nascatoarea si Pururea Fecioara Maria, ca sa pot rabda pana la sfarsit toate necazurile, ispitele, durerile si suferintele, ca si intristarile veacului acestuia de acum.

Si asa, prin mijlocirea sfintelor si preaputernicelor tale rugaciuni, sa dobandesc mila lui Dumnezeu si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos in ceasul cel de pe urma al sfarsitului meu.

Amin!”.


rugaciunea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005720 (s)