News Flash:

Ioan Niculae, aproape de eliberarea conditionata

13 Iunie 2016
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Niculae
Omul de afaceri Ioan Niculae este, din nou, la un pas de eliberarea conditionata. Asta dupa ce Judecatoria Gaesti a considerat, pentru a treia oara, ca acesta a petrecut suficient timp in spatele gratiilor pentru a se reeduca. In motivarea deciziei de eliberare, care a fost contestata de procurori, judecatorul noteaza ca Ioan Niculae a fost discipliniat in penitenciar, iar detinerea lui in continuare nu mai este necesara.

Ioan Nicolae a fost incarcerat in aprilie 2015, intr-un dosar de coruptie, iar de atunci a avut de trei ori unda verde de la instanta pentru eliberare anticipata. De fiecare data, procurorii au obtinut, in apel, anularea deciziei. In motivarea ultimei hotarari favorabile, judecatorul a explicat motivele.

Motivarea judecatorilor:

Constatand ca petentul condamnat, pe parcursul executarii fractiunii de pedeapsa, a fost staruitor in munca, disciplinat si a dat dovezi temeinice de indreptare, instanta apreciaza ca detinerea in continuare a acestuia nu mai este necesara.

De altfel, avocatul omului de afaceri a sustinut, in fata instantei, ca acesta a avut un comportament exemplar dupa gratii.

Motivarea judecatorilor:

„Dupa incarcerare a schimbat vietile unor oameni, a efectuat acte de caritate despre care nu s-a vorbit, a sustinut mii de familii, a fost un sprijin pentru colegi si cadrele din penitenciar, a fost sustinut in mod constant de familie, are mii de angajati care lucreaza in societatile sale, desi acestea au fost afectate de situatia petentului.”

Hotararea a fost contestata de procurori, asa ca decizia definitiva va fi luata de Tribunalul Dambovita. 

ioan nicolae eliberare anticipata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006171 (s)