News Flash:

Cati bani trebuie sa primeasca Primaria Timisoara de la clanul Carpaci

13 Iunie 2016
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis2
Saptamana trecuta, Ionelas Carpaci, care si-a schimbat numele in Ionel Sandner, a primit 7 ani si doua luni de inchisoare pentru implicarea sa in celebra afacere Ital Rom. Pe langa anii grei de inchisoare pe care Carpaci incearca acum sa ii evite fugind din tara, el mai trebuie sa plateasca daune de 1,5 milioane de euro. Printre beneficiarii sentintei se numara si Primaria Timisoara, care trebuie sa primeasca acum 325.000 de euro de la clanul Carpaci si o vila impunatoare aflata pe strada Loga la numarul 52.
„Sunt bucuros ca niste infractori au fost sanctionati definitiv si irevocabil si isi vor primi pedeapsa, chiar daca unul am inteles ca a fugit si este cautat prin Interpol. Sunt convins ca va fi prins pana la urma. Sunt bucuros ca se da un semnal ca raufacatorii isi primesc pedeapsa si ca nu pot pune mana pe patrimoniul public asa cum li se pare lor, chiar daca pentru o anumita perioada de timp reusesc. Avem de incasat si o suma de aproximativ 325.000 de euro si vom intra in posesia acelei cladiri din centrul orasului”, a declara primarul Nicolae Robu.
Potrivit Tion.ro, acesta sustine ca vila respectiva a intrat in posesia clanului Carpaci prin acte false.
„Acolo s-au facut niste falsuri si pe baza de documente cu semnaturi in fals s-a vandut acea cladire. Cladirea a luat-o Carpaci pe baza de falsuri. A avut documente de la primarie, cladirea ar fi trebuit sa fie de la inceput la primarie. Numai ca nu a fost inscrisa in cartea funciara si de aceea ea a putut face obiectul acestor falsuri si a ajuns sa fie vanduta. Nu pot spune exact cand va intra primaria in posesia ei, mai trebuie o hotarare a instantei care sa ne permita sa o inscriem in cartea funciara ca proprietate a primariei. S-a anulat vanzarea respectiva si se revine la situatia initiala: proprietar statul roman, cu dreptul primariei de a o intabula conform legii”, a mai spus Robu.

ionelas carpaci primaria timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)