News Flash:

Intra in universul Angry Birds, la Iulius Mall Timisoara!

2 Iunie 2016
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
afis A2
Dupa ce au cucerit lumea virtuala, Angry Birds aterizeaza, in luna iunie, la Iulius Mall. O prastie uriasa pentru a distruge castelele fortificate ale porcusorilor verzi, decoruri 3D care ii transpun pe vizitatori in mijlocul actiunii, jocuri pe iPad si Playstation – toate le vor sta la dispozitie clientilor Iulius Mall, in perioada 6 - 26 iunie 2016.
Expozitia interactiva Angry Birds va fi deschisa de luni pana vineri, intre orele 16.00 - 20.00, iar in zilele de week-end, in intervalul 12.00 - 20.00. Amenajata pe o suprafata de peste 120 de mp, la etajul Iulius Mall (in zona de langa trambulina), expozitia Angry Birds le propune curiosilor o experienta spectaculoasa si deosebit de amuzanta. La fel ca in indragitul joc, ei trebuie sa isi foloseasca logica, indemanarea si forta, utilizand o prastie uriasa pentru a arunca pasarile spre adapostul porcusorilor verzi, pe care trebuie sa-l demoleze.
Mascota Angry Birds va fi alaturi de vizitatori si se va fotografia cu acestia in decorurile in marime naturala, identice celor din joc. In cadrul evenimentului se vor desfasura workshop-uri amuzante, iar copiii vor avea la dispozitie iPad-uri, de pe care pot patrunde in lumea pasarilor furioase si a inamicilor acestora, porcusorii verzi.  
Considerat cel mai de succes joc al tuturor timpurilor, „Angry Birds” a fost creat de compania finlandeza Rovio, fiind descarcat, in diferitele sale editii, de peste trei miliarde de ori.  Au urmat carti, jucarii, un serial TV si un parc tematic in Finlanda. In luna mai a fost lansata pe marile ecrane animatia 3D „The Angry Birds Movie”, un succes rasunator, care a strans, in primul weekend de la aparitie, 43 de milioane de dolari, ocupand prima pozitie, intr-un numar de 37 de piete in care a putut fi vizionata si stabilind un record de incasari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1075 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)