News Flash:

Intoarcerea triumfala a Argentinei acasa, la un pas de dezastru. Ce a patit Messi in timpul paradei de dupa sosire

20 Decembrie 2022
744 Vizualizari | 0 Comentarii
Lionel Messi

Lionel Messi a purtat trofeul Cupei Mondiale intr-un autobuz descoperit, imediat dupa ce echipa Campioana Mondiala a ajuns luni noaptea in Buenos Aires. Alaturi de alti 4 colegi era cat pe ce sa se accidenteze grav in timpul paradei de dupa sosire.

Intoarcerea triumfala a Argentinei acasa dupa victoria de la Cupa Mondiala era cat pe ce sa se transforme intr-un dezastru in timpul paradei cu autobuzul descoperit.

Lionel Messi si coechipierii sai au aterizat marti, la Aeroportul International Ezeiza din Buenos Aires, putin dupa ora locala 2 dimineata. Mii de fani ii asteptau pe strazi pentru a vedea trofeul Cupei Mondiale.

Dupa ce a coborat din zborul de la Roma, echipa s-a urcat intr-un autocar personalizat, in drum spre centrul de antrenament al Asociatiei Argentiniene de Fotbal (AFA). Autocarul a plecat de la aeroport si a parcurs strazile pline de fani, care au venit sa sarbatoreasca al treilea triumf al tarii la Cupa Mondiala si primul din 1986.

Messi era asezat in partea din spate a etajului superior al autocarului, alaturi de coechipierii Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria si Nicolas Otamendi, cand a fost foarte aproape de a se accidenta la cap. Autocarul a trecut pe sub un cablu aerian care aproape ca i-a lovit in cap pe cei cinci jucatori.

Patru dintre ei au apucat sa se fereasca rapid pentru a evita contactul. In schimb Paredes a reactionat mai tarziu si a reusit sa treaca in ultimul moment cu capul pe sub cablu, pierzandu-si sapca. Incidentul pare sa fi fost uitat rapid, autocarul continuandu-si calatoria, dar jucatorii ai scapat la limita.

Petrecerea a continuat pe traseul de la aeroport, cu atacantul Lautaro Martinez cantand la o toba gigantica si cu ceilalti jucatorii alaturandu-se cantecelor fanilor. Multimea a fluturat steagul Argentinei, a aclamat si a aplaudat la trecerea autocarului.

Dupa ce vor ajunge la centrul de pregatire al AFA, jucatorii vor pleca intr-un alt tur, cel oficial, cu autocarul, in cursul zilei de marti. Guvernul argentinian a declarat ziua ca fiind sarbatoare nationala pentru a permite fanilor sa ia parte la festivitati.

"Sunt mandru. Sunt mai putin emotionat decat in alte zile, dar astazi sunt liber. Aceasta echipa ma face mandru doar pe mine, este numai a lor", a declarat Scaloni, citat de The Mirror.

"Vreau sa le spun oamenilor sa se bucure, pentru ca este un moment istoric.

"Este un moment in care trebuie sa ne bucuram. Suntem obisnuiti sa fim loviti, de aceea stim sa fim impreuna la bine si la rau. A fi in varf este ceva unic, o bucurie incredibila.

"Tatal meu si mama m-au invatat sa nu renunt niciodata, sa nu lupt impotriva nimanui ci sa merg mereu inainte. Am fost norocos sa fiu aici si sunt recunoscator".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006441 (s)