News Flash:

Inna, mai bogata decat Ilie Nastase. Ce avere a adunat artista in conturi

1 Iulie 2022
431 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

Inna nu este doar una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, ci si cea mai bogata. Artista a adunat in conturi o avere mai mare decat fostul tenisman Ilie Nastase, potrivit unui clasament facut de catre cei de la site-ul CelebrityNetWorth.com.

Inna a stiut sa transforme muzica in bani si a adunat in conturi 20 de milioane de dolari pana la varsta de 34 de ani. Artista l-a intrecut pe fostul tenisman Ilie Nastase, care are ”doar” 15 milioane. In topul clasamentului in ceea ce priveste cei mai bogati romani se afla Ion Tiriac, cu o avere de 2 miliarde de dolari. Urmeaza Simona Halep, care a castigat din tenis si din contracte de imagine aproximativ 30 de milioane de dolari. 

Un actor de origine romana este cel care incheie lista. Este vorba despre Sebastian Stan, caruia rolul din seria ”Avengers” i-a adus in conturi 4 milioane de dolari. 

INNA este una dintre cele mai bune artiste de la noi, iar in afara face ravagii. Daca toate reusitele de pana acum nu erau sufieciente, ei bine, vedeta a mai reusit ceva la care pana si cele mai tari staruri viseaza.
INNA le-a luat fata unor nume puternice din industrie precum Ariana Grande, Taylor Swift, Shakira, Katty Perry sau Rihanna. INNA este singurul artist din lume care are cele mai multe videoclipuri ce depasesc un milion de vizualizari. Mai exact, 269. Imediat este urmata de Ariana Grande cu 268 de videoclipuri, Taylor Swift cu 231, Shakira cu187, Katy Perry cu 168 si Rihanna cu 119.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006747 (s)