News Flash:

INCREDIBIL! Roxana Vancea a slabit cu... dans la bara

10 Februarie 2017
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
vancea la bara
Pasionata de tot ce inseamna sport, Roxana Vancea s-a apucat de dans la bara si este mai mult decat decisa sa invete cele mai tari scheme ale controversatului sport. La trei luni de la debut, Roxana Vancea a slabit deja trei kilograme si se pregateste si de concursurile nationale de profil.
Roxana Vancea ne-a primit in sala de cursuri chiar in momentul in care se antrena cu Alexandra Stancu, dansatoare profesionista. Desi s-a initiat in acest sport doar de cateva luni, Roxana a devenit imediat una dintre cele mai constiincioase eleve. „Este extrem de muncitoare. Sunt sportivi de perfomanta care nu reusesc sa avanseze atat de rapid ca Roxana. De aceea m-am gandit sa o inscriu la un concurs national. Sunt sigura ca va face o figura buna, mai ales ca este talentata”, ne-a declarat Alexandra, antrenoarea Roxanei. Chiar daca initial a crezut ca este o gluma, dupa ce s-a dezmeticit, Vancea a intensificat antrenamentele. „Ma antrenez zilnic. De cand m-am apucat de acest sport, corpul meu a suferit transformari. Am venit la curs cu 51 de kilograme, acum am 48. Chiar daca trei kilograme poate nu inseamna mult, in cazul meu este enorm. Am dat jos si din masa musculara, iar acum imi place cum arata corpul meu”, ne-a declarat si Roxana.
Roxana Vancea a slabit, dar s-a umplut de vanatai
Cum arta cere sacrificii, trupul Roxanei s-a tonifiat, insa s-a si umplut de vanatai. „Cine ma vede zice ca mananc bataie zilnic. Sunt plina de vanatai de la „prize”. Mi se prinde pielea de bara si imediat ma invinetesc. O sa-mi treaca. O sa invat cum sa le execut fara sa ma mai ranesc”, ne-a mai spus Roxana, dezvaluindu-ne picioare pline de urme. sursa: Libertatea.ro

pasionata roxana vancea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008287 (s)