News Flash:

Greseli sexuale frecvente cu un partener nou

10 Februarie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1

Temeri si emotii
Nu are de ce sa iti fie teama in privinta performantelor tale sau a asteptarilor neimplinite ale partenerului. Daca esti ingrijorata si emotionata in fata noului partener, aceste sentimente cu siguranta se vor transfera si asupra lui si o seara romantica si frumoasa poate deveni un adevarat cosmar.

Un pahar in plus
Nu e nimic in neregula sa bei un pahar sau doua dar, daca exagerezi cu alcoolul, partenerul tau va avea impresia ca nu ai fi vrut de fapt sa ajungeti in pat daca ai fi fost treaza. In plus, nici nu vei arata foarte atractiva clatinandu-te pe picioare, cu ochii sticlosi si respiratia emanand vapori de alcool.

Asteptari prea mari

Primul contact sexual cu un partener nou presupune sa va explorati si sa va cunoasteti unul pe altul si nu sa va laudati cu abilitatile voastre in pat. Daca unele lucruri au functionat cu fostii tai parteneri, nu e necesar ca si noului tau iubit sa ii placa. Dar asta nu inseamna ca nu esti buna ca partenera sexuala! Unii oameni pur si simplu au nevoie de mai mult timp sa se obisnuiasca unul cu altul in pat.
Graba

Chiar daca esti gata pentru pasiune salbatica, este mai bine sa iti controlezi actiunile la inceputul unei relatii. Nu iti dezvalui cele mai profunde fantezii chiar de la inceput si nu iti scoate accesoriile erotice din dulap de la prima intalnire.

Discutiile despre fostii/fostele
Noul tau partener nu este interesat de experientele tale sexuale anterioare, asa ca pastreaza povestile si comparatiile cu fostii pentru tine. Concentreaza-te pe fiecare moment si asigura-te ca partenerul tau simte ca este unicul pentru tine.

Contact sexual neprotejat

Sa sari in pat cu cineva al carui trecut nu il cunosti poate fi periculos. Simptomele a numeroase boli cu transmitere sexuala sunt adesea greu de recunoscut si de aceea nu trebui sa uiti de contraceptie la primul contact sexual cu un partener nou. Cel mai bine foloseste prezervativul, apoi poti trece la alte forme de contraceptie.


graba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005997 (s)