News Flash:

Incepe haosul! Se deschide santierul la Pasajul Jiul din Timisoara

13 Aprilie 2016
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiu1
Primaria Timisoara va preda, miercuri, amplasamentul pentru demararea lucrarilor de largire a Pasajului Jiul la 5 benzi de circulatie, si a strazii Jiul la 4 benzi. 
„Va urma o etapa de organizare a santierului, dupa care se da ordin de incepere a lucrarilor”, a anuntat primarul Nicolae Robu, marti.
Edilul a afirmat ca dupa ce s-a incercat blocarea lucrarilor, prin contestarea licitatiei de atribuire a lucrarilor, de catre oameni care nu vor binele orasului, municipalitatea a castigat legal in fata firmei din Iasi care a contestat in ultimul moment demersul initial, scrie ziuadevest.ro.
Dupa lucrarile care se vor incheia anul viitor, traficul pe sub Pasajul Jiul se va desfasura pe 5 benzi, vor fi amenajate trotuare, piste pentru biciclisti, dar va fi refacuta si toata infrastructura subterana de canalizare, astfel incat viaductul sa nu se mai inunde cand ploua. 
Valoarea lucrarilor este de circa 4,7 milioane de euro.
Primarul asteapta raspuns si pentru solutionarea contestatiei depuse impotriva aceleiasi firme iesene care a contestat tot pe ultima suta de metri si licitatia de atribuire a lucrarilor de la Pasajul Popa Sapca din Timisoara si despre care Robu sustine ca este „un boicot la adresa timisorenilor din partea PSD”.
„Sper ca asa cum s-a rezolvat problema in cazul Pasajului Jiul sa se rezolve si la Pasajul Popa Sapca”, a afirmat primarul.

primaria timisoara pasajului jiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005026 (s)