News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile la marile licee din Timisoara

13 Aprilie 2016
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Jean Louis Calderon
Liceele Nikolaus Lenau, C. D. Loga si Jean Louis Calderon ar fi trebuit renovate deja, insa unele probleme aparute pe parcurs au ingreunat lucrarile. Muncitorii s-au intors insa la treaba, sustine primarul Timisoarei. Sau se vor intoarce pe parcurs, anunta Robu.
„Se lucreaza la cele trei licee: Lenau, Loga, Calderon. La Calderon suntem pe ultima suta de metri, in mod normal pana la sfarsitul lunii ar trebui sa fie gata toate lucrarile, pentru ca ceea ce a mai ramas de facut este chiar foarte putin. Sigur ca termenul, fiind vorba despre proiecte europene, este 30 iunie, numai ca, la Calderon, este totul aproape gata, in mod normal, dupa aprecierea mea, pana la sfarsitul lunii ar trebui sa fie gata. La Loga, acum lucrurile se misca mai bine, se lucreaza deja pe noul contract, rezultat in urma unei noi proceduri de atribuire, cu referire la lucrari imprevizibile, la lucrari care nu au fost prinse de proiectanti si am inteles ca inclusiv pe partea care face obiectul contractului initial, lucrurile se misca acum mai bine”, a explicat Robu.
Potrivit edilului-sef, nu sunt motive de ingrijorare ca nu s-ar finaliza santierele pana la 30 iunie, pana cand sunt termenele contractuale, lucrarile fiind desfasurate pe fonduri europene. Lucrarile la Lenau vor trebui finantate din bugetul local insa, scrie tion.ro.
„La Lenau sunt semne imbucuratoare in ceea ce priveste lucrarile la exterior. Proiectantul si dirigintele de santier si executantul au ajuns la o anumita intelegere in privinta corectarii erorilor din proiect. Am primit aceste informatii ca, in curand, se vor putea relua lucrarile si la fatada. Noi va trebui sa efectuam aceste lucrari pe bani de la bugetul local si sa dam si acelei cladiri foarte frumoase un aspect asa cum il merita”, a conchis Robu. Aceasta dupa ce primaria a anuntat ca face o noua licitatie, care pana la urma nu va mai avea loc.
Lucrarile la cele trei licee au inceput in urma cu un an si jumatate. La inceput parea simplu, insa pe parcurs s-au ivit cateva probleme, cele mai multe de proiectare, asa ca lucrurile nu au mers atat de usor precum se asteptau cei din administratia publica locala. La Lenau, elevii s-au intors in salile de clasa inca din luna ianuarie, desi fatada cladirii inca nu a fost renovata. La Calderon si la Loga sunt tot santiere.

timisoarei robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007192 (s)