News Flash:

INCREDIBIL! Iosif Armas ar fi cumparat un judecator cu un telefon si carne!

12 Aprilie 2016
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
iosif armas
Iosif Armas a fost unul dintre oamenii de afaceri care i-au dat mita judecatorului Mircea Moldovan, cel care a sarit gardul de frica DNA, dar care a primit o condamnare de 22 de ani pentru coruptie. Cu un iPhone si un miel, judecatorul a fost cumparat de Armas, transmite Romania TV.
Iosif Armas a declarat la DNA ca pentru a-i maslui o insolventa pentru una din firmele sale a trebuit sa-i dea judecatorului Mircea Moldovan un telefon si mai multe produse alimentare, printre care carne de miel si de vita, scrie ziuadevest.ro.
Mircea Moldovan este judecatorul care a sarit gardul proprietatii sale in momentul in care procurorii DNA i-au batut la usa pentru ca era implicat in dosarul lui Adamescu.
Iosif Armas a sesizat Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei, cu privire la faptul ca in luna august 2012 a cumparat un telefon Iphone 4S in valoare de aproximativ 2.500 lei, pe care in luna decembrie 2012 i l-a dat judecatorului Mircea Moldovan, pentru a nu-i crea probleme pe parcursul derularii dosarului privind insolventa SC ARGIROM INTERNATIONAL SA”, s-a mai retinut in rechizitoriul procurorilor.
Judecatorul Moldovan, care a fost gasit vinovat pentru o multime alte spagi primite de la diversi oameni de afaceri, s-a ales cu o condamnare foarte grea: 22 de ani de inchisoare.

iosif armas mircea moldovan dna armas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005064 (s)