News Flash:

Inca o vedeta de la noi a anuntat ca este insarcinata. „2+1=4”

7 Decembrie 2021
519 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta insarcinata

Anul acesta, din ce in ce mai multe vedete au devenit mamici. In timp ce unele deja se bucura de copiii lor, altele, de abia acum isi anunta sarcina. Si cum este la moda sa faci anuntul direct pe Instagram, fix asta s-a intamplat si in cazul vedetei urmatoare. La cateva luni dupa ce primul ei copil a implinit un anisor, aceasta a anuntat ca va deveni mamica pentru a doua oara.

Irina Deaconescu, caci despre ea este vorba este insarcinata din nou. Cristi Manea va deveni tatic pentru a doua oara. Anuntul a fost facut de influencera pe toate retelele sociale. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca Irina abia are un an de cand a nascut-o pe Victoria, prima ei fetita. Influencera a declarata de nenumarate ori ca si-a dorit sa fie mamica tanara si se pare ca dorinta ei a devenit realitate.

Acum, ca deja are experienta in cresterea copiilor, Irina Deaconescu se va descurca mult mai bine cu cel de-al doilea copil. Dupa ce au aflat ca este insarcinata, fanii sunt nerabdatori sa afle sexul bebelusului. Avand in vedere ca Irina a fost mereu transparenta cu ei, cel mai probabil, tot de pe Instagram vor afla asta.

„Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o mama tanara si se pare ca s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. Sunt de parere ca nimeni nu este pregatit pentru provocarile care vin la pachet cu viata de parinte, indiferent de varsta. Totul se invata pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigura ca viata mea o sa se schimbe in bine. O sa crestem frumos impreuna.”, a declarat Irina Deaconescu, acum un an jumatate, pentru elle.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)