News Flash:

In cateva localitati, Aquatim intrerupe apa sau anunta presiune scazuta

19 Iulie 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Aquatim

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati.

Ca urmare, in perioada 19-23 iulie, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Padureni, Altringen si Charlottenburg. Pe tronsonul unde se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in Bogda, Sintar si Comeat este posibil sa fie presiune scazuta.

In 19 si 20 iulie, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Izvin, pe strada Octavian Goga. Pe tronsonul unde se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in restul localitatii este posibil sa fie presiune scazuta.

Tot in 19 iulie, intre orele 8-16, se va sista livrarea apei in Fadimac, iar pe 20 iulie, intre orele 8-16, se va opri apa in Ohaba Lunga.

De asemenea, in 19 iulie, intre orele 9-15, se va opri apa in Ciacova, pentru mutarea a doua camine de vane din zona Culei turcesti. Lucrarea face parte din procesul de modernizare a cladirii respective si este executata de firma contractata de primaria Ciacova.

Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa si sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pentru perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)