News Flash:

Ilinca Vandici da de pamant cu prietenii care au criticat-o pentru cele mai recente declaratii. „Sufar si sunt foarte trista”

13 Mai 2022
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute, dar si apreciate prezentatoare de la noi. Vedeta si-a construit o imagine aproape perfecta de-a lungul timpului si nu este de mirare ca are sute de mii de fani. Prezentatoarea a recunoscut ca o mare parte din meritul a ceea ce este acum le revine parintilor ei, dar asta nu inseamna ca a avut o copilarie perfecta alaturi de ei. 

Ilinca Vandici a revoltat internetul cu cele mai recente declaratii. Toata lumea stie cum vedeta si-a pus sotul pe un piedestal si a recunoscut ca din iubire i-ar accepta orice, inclusiv sa o insele. Dar asta nu e tot. Prezentatoarea a mai spus ca la ea acasa, sotul sta la loc de cinste si ca niciodata nu il trimite la cumparaturi si nici nu il pune sa schimbe scutece. Asta le-a uimit pe femeile care o considerau un exemplu si care s-au ghidat mereu dupa vorbele ei. Printre aceste femei, s-au numarat si persoane din anturajul ei de care, acum, Ilinca este foarte dezamagita.

„Am avut surprinderea sa vad ca anumite persoane, inclusiv din mediul public, care ma cunosc, alaturi de care am fost in diferite situatii din viata, la emisiuni si asa mai departe, au simtit nevoia sa intervina intr-un mod nu tocmai placut pentru mine. Ma deranjeaza ca nu au reusit sa contextualizeze avand in vedere ca ma cunosc. Stiu ca sunt o femeie cu principii, o femeie cat se poate de normala. Sunt un om bun. Sufar. M-a deranjat ca nu au reusit sa contextualizeze, sa zica: E clar ca s-a intamplat ceva cu ea, ca nu a fost atenta, ca poate a vrut sa spuna altceva, pentru ca Ilinca nu e asa', a spus ea pentru Teo Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006560 (s)