News Flash:

Horoscopul Dorintelor: Li se va indeplini o dorinta la 5 zodii!

13 Martie 2018
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
dorinte

Cum bine stii din propria experienta, sunt unele dorinte care se implinesc si alte dorinte care ajung sa fie lasate balta odata cu trecerea timpului. Ideea esentiala este ca dorintele se indeplinesc in functie de pozitia astrelor care le influenteaza sa o faca. Acesta este motivul pentru care unele dorinte se indeplinesc mai repede, iar altele mai tarziu.

Astrologii nostri au descoperit CINCI zodii carora li se va indeplini una din dorinte in urmatoarele cateva zile! Acest lucru clar o sa le sporeasca foarte mult mandria de sine si totodata o sa le aduca multe alte beneficii pe diferite planuri.

Te invitam si pe tine care sunt cele 5 zodii si daca esti si tu unul din acesti nativi norocosi.

1. Taur – Ai o dorinta aparte pe care nu doresti sa o lasi balta sub nicio forma. Ai depus si inca depui mult efort pentru a transforma in realitate aceasta dorinta. Din fericire peste cateva zile vei afla ca truda ta nu a fost nicidecum in zadar si ca dorinta de a obtine mai multi bani pentru a-ti satisface toate poftele materiale devine, in sfarsit, realitate. Fapt ce o sa te bucure.

2. Leu – Aceasta dorinte dateaza in viata ta inca din clipa in care te-ai nascut. Mereu ti-ai dorit sa ai alaturi de tine o persoana care sa te sprijine si care sa te ajute sa treci cu o mai mare usurinta peste toate problemele. Din fericire, aceasta persoana isi va face aparitia in viata ta zilele urmatoare. Odata cu aparitia sa lucrurile se vor imbunatati si viata va deveni mult mai usoara.

3. Scorpion – Mereu ai avut idei foarte bune, insa tot mereu ti-ai si dorit sa stii cum sa le pui in aplicare pentru a-ti atinge telurile. Acest lucru se va petrece in doar cateva zile, garantat! Pe langa ideile geniale care iti vin deja si care cu siguranta vor revolutiona lumea, vei gasi si o idee despre cum sa le pui in practica pe fiecare, lucru benefic pentru tine, caci poti atinge succesul

4. Capricorn – In totdeauna ti-ai dorit sa fii persoana care sa ajute pe cineva aflat in nevoie. Sa simti si tu ca ai reusit sa ai un impact major asupra vietii unui om, mereu ai vrut asta! Si iata ca o minune face ca in urmatoarele zile sa apara cineva care o sa aiba maxima nevoie de sprijinul tau spiritual. Iti vei pune amprenta in viata acelei persoane. Vei incepe sa insemni foarte mult.

5. Varsator – Dorinta de a face impresie buna unor persoane carora le-ai format deja una proasta se va implini in sfarsit. Oamenii nu apreciaza la tine faptul ca esti o persoana mult, mult prea rece si tocmai de aceea au inceput sa te evite. Insa le vei demonstra ca parerea lor este total gresita si vei reusi, dupa multe incercari, sa le formezi una corecta si buna. Te intereseaza acei oameni, pentru ca poti obtine beneficii.


taur leu scorpion capricorn varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)