News Flash:

Horoscop saptamana 6 -12 noiembrie

5 Noiembrie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03

Berbec

Te simti pregatit pentru a face fata cu succes acestei saptamani. Esti plin de energie si esti constient ca ai tot bagajul de cunostinte necesar pentru a trece peste orice provocare. Incepand cu ziua de miercuri, rezultatele eforturilor tale incep sa fie vizibile.

Taur

Te simti incatusat. Iti doresti sa faci multe lucruri, insa ai senzatia ca ceva sau cineva te tine pe loc. Incearca sa te gandesti mai bine la lucrurile pe care ti le doresti. In weekend, capeti un aer mai pozitiv si incepi sa-ti recapeti energia atat de specifica.

Gemeni

Incepi o munca de detectiv. Ai multe intrebari si se pare ca nimeni nu are raspunsuri care sa te satisfaca, asa ca incepi propria vanatoare de raspunsuri. La mijlocul saptamanii, esti foarte influentat de teoriile si perspectivele altora. In weekend, ai stari de spirit paradoxale.

Rac

Incepi saptamana cu ideea ca nu mai trebuie sa te feresti de problemele care iti apar in cale. Incerci sa minimalizezi pe cat posibil lucrurile din jurul tau si, astfel, reusesti sa gasesti rezolvari. Incepand cu ziua de miercuri, ai din ce in ce mai multa incredere in tine.

Leu

Ai suficient respect de sine pentru a face tot ce e posibil pentru a-ti indeplini dorintele. Cei din jur pot interpreta aceasta dorinta a ta de castig ca fiind o forma de aroganta, insa nu iti pasa. Ai standarde inalte la care vrei sa te ridici prin orice mijloc.

Fecioara

Ai o multime de instrumente cu care sa lucrezi, insa creativitatea de care dai dovada te ajuta cel mai mult. Proiectele tale recente au atras atentia celor din jur. Esti apreciat pentru lucrurile pe care le faci, iar rasplata nu intarzie sa apara, in aceasta saptamana.

Balanta

Esti mai sentimental decat in mod normal in aceasta saptamana. La inceput de saptamana, nu conteaza ce se intampla in prezent, caci mintea ta este in cu totul alta parte. Incepand cu ziua de joi, reusesti sa-ti eliberezi romantismul si sa te relaxezi.

Scorpion

Esti determinat sa faci tot ce-ti pui in minte. Nu te dai batut, desi nu toate lucrurile merg asa cum ai planuit. Ai unele discutii in contradictoriu, insa asculti cu atentie opiniile celor din jurul tau si reusesti sa inveti cate ceva din fiecare greseala.

Sagetator

Dezvolti mai mult interes pentu domeniul artelor decat in mod normal. Ai vrea sa investesti mai mult in pasiunile tale, insa iti doresti, de asemnea, sa iti pastrezi banii in portofel. Gandeste-te la prioritati si aminteste-ti ca banii sunt facuti sa ii cheltui.

Capricorn

Luni si marti cunosti o multime de oameni care te atrag din mai multe puncte de vedere. Reusesti sa te incarci cu energie pozitiva, caci te bucuri ca ai cunoscut oameni care impart aceleasi pasiuni ca tine. Incepi sa fii din ce in ce mai productiv, iar cei din jurul tau observa acest lucru.

Varsator

Incerci sa cauti motive si scuze, iar lucrurile care se intampla in acest inceput de saptamana te pun in dificultate, caci nu reusesti sa te concentrezi asupra celor care conteaza. Spre sfarsitul saptamanii, incepi sa iti eliberezi mintea de toata presiunea pe care ti-ai provocat-o.

Pesti

Grupul de lucru in care esti are nevoie de un lider. De altfel, acest grup are nevoie de o multime de lucruri, iar tu stii foarte bine asta. Stii ca esti omul potrivit pentru aceasta pozitie, insa nu iti doresti sa te autopropui. In aceasta saptamana, te concentrezi pe nevoile celor din jurul tau.

 


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013880 (s)