News Flash:

Mirele de la „cea mai mare nunta din istoria Romaniei” recunoaste ca evenimentul a fost o afacere colosala

3 Noiembrie 2017
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
mirele

Primarul Lucian Morar a facut dezvaluiri despre cati bani s-au cheltuit si cati s-au castigat dupa nunta cu cantareata Ioana Pricop.

Primarul localitatii maramuresene Ulmeni, Lucian Morar, a devenit celebru dupa ce presa a dezvaluit ca nunta sa cu cantareata de muzica populara Ioana Pricop s-a desfasurat in 7 locatii diferite, la eveniment participand cateva mii de oameni.

Intrebat de jurnalistii de la vice.com cati bani a cheltuit cu nunta, primarul a raspuns: „Inca n-am facut un calcul exact la cat a costat intreg evenimentul, pentru ca, se stie, mai intai se dau avansuri pentru serviciile de care am avut nevoie… Ce pot sa spun… 100 de mii? Intre 100 mii si 200 mii de euro. Dar ganditi-va la cati invitati au fost si ca toti au venit cu dar. O sa platim din darul pe care l-am primit de la invitati.”.

Morar a explicat si cum de si-a permis o nunta de asemenea amploare. „Eu am spus-o, Ioana este artista… Salariul meu este de 8 000 de lei pe luna. Dar din nou, cei care ne-au oferit serviciile, majoritatea sunt… asa se procedeaza, se plateste ulterior. Nu ne permiteam sa organizam acest eveniment daca nu ne bazam, bineinteles, si pe darul de la nunta. In cea mai mare proportie”, a spus primarul.

Chestionat daca invitatii au platit meniurile, Morar a marturisit: „Dar nu-i vorba de a plati meniurile. E vorba ca toti au facut un anumit dar. Si-n general bani, nu cadouri. Am primit cadouri, dar in general ne-au daruit bani…Haideti sa va spun ceva. Darul de la nunta depaseste cu mult, dar mult, cheltuielile pe care le-am avut. Deci ganditi-va la un dar de 100 de euro pe familie, da? Si au fost, cum sa zic, cetatenii mei. Dar au fost si daruri de 300 de euro, 250, 400 de euro. Fiecare dupa posibilitatile pe care le-a avut ne-a oferit daruri. Le multumim inca o data, ca am mai ramas si cu bani frumosi, foarte frumosi”.


ioana pricop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005464 (s)