News Flash:

Stefan Stan, ANUNT SURPRIZA! Va fi o nunta?

4 Noiembrie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
stefan stan noua iubita

Stefan Stan tace si le face! Astazi insa, in cadrul unui interviu, artistul a lasat garda jos si a vorbit despre povestea de iubire pe care o traieste alaturi de femeia pe care planuieste sa o duca in fata altarului. In varsta de 40 de ani, Stefan Stan a marturisit intr-un platou de televiziune ca iubeste si e iubit. Mai mult, chiar daca inca nu si-a cerut partenera in casatorie, cei doi au vorbit si deja au facut unele pregatiri de nunta. In legatura cu data zilei importante, cei doi indragostiti nu au ajuns la un compromis.

"Da, iubesc, sunt cu cineva. Dar in momentul in care vom decide atunci o vom face, urmeaza sa se intample (n.r.: nunta). Nu suntem decisi inca cu data, nu a fost ceruta inca, insa stie ca va fi ceruta. (...). De data asta cred ca s-au schimbat multe. (...). Nu a existat compatibilitate. Stii ca atunci cand vine vorba de ceva, de o problema pe care nu vrei sa o spuil... atunci zici asta cu compatibilitatea.", a povestit Stefan Stan in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea".

In urma cu sase ani, Stefan Stan a castigat notorietate, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei".


stefan stan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008021 (s)