News Flash:

Gospodine, la atac! Sora lui Kim Kardashian s-a facut de ras dupa ce a aratat lumii intregi ca nu stie sa taie un castravete

13 Mai 2022
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Kendall

Nu mai este niciun secret faptul ca familia Kardashian are cate un om care sa faca orice treaba in locul lor. Fiecare dintre cele cinci fete ale lui Kris Jenner are propriul bucatar, dar se pare ca mezina Kendall a vrut sa isi arate veleitatile de chef.


Kendall Jenner a reusit sa se faca de ras intr-un mare fel. Sora lui Kim Kardashian a devenit virala peste noapte dupa ce a aratat lumii intregi ca habar nu are sa taie un castravete banal. In cel mai recent episod al show-ului de pe Hulu, Kris ii propune lui Kendall sa apeleze la ajutorul bucatarului pentru a-i face un sandvis.


Modelul a refuzat-o pe mama ei si a vrut sa ii arate ca se poate descurca si singura. Demonstratia ei a fost un epic fail, caci se pare ca fiica lui Kris Jenner a fost depasita de leguma. Pe langa faptul ca nu stia cum sa o taie, Kendall a fost uimita si de faptul ca acesta avea seminte.
Videoclipul de cateva secunde a ajuns viral, iar fanii ei au inceput imediat sa reactioneze. Cu alte cuvinte, bucataria chiar nu este pentru oricine.


 

•calabasaswings #cucumber #kitchenskills #cooking #snack #kendalljenner ♬ original sound - Stefano

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005959 (s)