News Flash:

Gheorghe Gheorghiu, momente de panica. Artistul a fost jefuit la benzinarie

29 Iunie 2022
629 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu a trecut prin spaima vietii lui. In aceasta dimineata, artistul a fost jefuit chiar intr-un benzinarie si a povestit intreaga intamplare fanilor. Cei care au citit povestea artistului pana la capat au ramas cu gura cascata cand au aflat deznodamantul.

In primul rand, va multumesc tuturor pentru ingrijorare! Sunt bine, doar putin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu stiti ce s-a intamplat, am fost jefuit in aceasta dimineata la benzinarie. M-am adunat, mainile inca imi tremurau, eram ametit si sincer cred ca am fost in stare de soc.

Banii mei disparusera. Am sunat la politie, au fost fantastici si au cerut asistenta medicala, deoarece tensiunea mea era extrem de mare... Politia m-a intrebat daca stiu cine a facut-o si le-am spus : ''Da, a fost pompa cu Nr.4.", a scris Gheorghe Gheorghiu pe retelele de socializare.

Gheorghe Gheorghiu este stabilit de cativa ani in SUA, insa artistul se intoarce vara in tara, astfel ca a avut parte de o surpriza foarte neplacuta. O factura uriasa la gaze.

„Marea mea suparare este legata de cresterea uluitoare a facturilor la curentul electric si la gaze. Am ajuns sa platesc in ultimele luni sume cuprinse intre 5.000 si 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodata preferinta pentru tara mea natala, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeasi problema de ani buni, dupa mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur si simplu, daca fac ceva, misca doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, conform impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006340 (s)