News Flash:

Gabriela Firea, replica DURA pentru liberali: "PNL a lasat in urma datorii imense"

26 Martie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Primarul general Gabriela Firea a raspuns criticilor aduse, vineri, de liberali, catalogandu-le drept exercitii de ipocrizie si politicianism, in conditiile in care PNL si fostul PDL au condus Capitala in ultimii ani.


"Aceste atacuri reprezinta un exercitiu de ipocrizie si politicianism, o incercare disperata a unor politicieni care nu au nici macar o vaga idee despre cum se intocmeste un buget de a arunca noroi asupra unei administratii care se incapataneaza sa performeze, in ciuda nenumaratelor piedici si calomnii cu care se confrunta. Sa nu uitam ca PNL si fostul PDL au condus Capitala in ultimii ani, avand o majoritate confortabila in Consiliul General si un primar general interimar, Razvan Sava. Ei sunt responsabili pentru faptul ca in Capitala, timp de peste un an, nu s-a mai facut nimic concret pentru bucuresteni in afara unor actiuni de tip 'parjolit campuri si otravit fantani', iar majoritatea proiectelor de investitii aflate in derulare la acea data au fost blocate", a precizat edilul general, intr-un comunicat transmis de Primaria Capitalei. 

Primarul a adaugat ca, atunci cand a preluat mandatul, a gasit "dezastru" la PMB. 


"PNL a lasat in urma datorii imense, subventii neplatite si santiere incremenite luni de zile. Tot PNL a contribuit din plin si la dezastrul din cele doua regii ale Municipalitatii, RADET si RATB, prin capusarea lor si prin sustinerea unui management neperformant", a mai afirmat ea. 


Gabriela Firea a precizat ca prin proiectele pe care le-a propus spre aprobare Consiliului General al Municipiului Bucuresti a deblocat administratia si a pus-o pe baze sanatoase. 


Potrivit PMB, obiectivele de investitii deblocate de actuala administratie sunt: refacerea si modernizarea Patinoarului artificial "Mihai Flamaropol": Sala Multifunctionala - Complex Sportiv Lia Manoliu; proiectul Glina, reluat dupa o suspendare de 400 de zile; consolidarea imobilului din str. Ion Campineanu, nr. 9; amenajarea, reabilitarea si refunctionalizarea salii de spectacole si spatii anexe la Teatrul "Ion Creanga"; modernizarea si reabilitarea imobilului situat in bd. Regina Elisabeta nr. 47; lucrarile la Spitalul Clinic de Copii "Victor Gomoiu" si Spitalul "Foisor"; consolidarea, restaurarea si conservarea Arcului de Triumf, precum si a Observatorului Astronomic "Vasile Urseanu". 

gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005684 (s)