News Flash:

Duminica intra in vigoare programul de vara al aeroporturilor din Romania

24 Martie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
avion pe pista
Aeroporturile din Romania trec la programul de vara incepand de duminica, 26 martie 2017, intrand in vigoare noul orar al zborurilor, valabil pana in 28 octombrie, modificarile fiind legate de orele de zbor si de frecvente, transmit reprezentantii Aeroportului International „Traian Vuia” Timisoara.
„In sezonul de vara sunt incluse zboruri suplimentare catre destinatiile cele mai solicitate de pasageri, precum si o destinatie interna noua, Constanta”, a declarat directorul general al Aeroportului International Timisoara, Daniel Idolu.
„Incepand din luna iunie va fi introdusa o noua destinatie: Constanta, cu doua zboruri pe saptamana, in zilele de vineri si duminica. De asemenea, vor creste frecventele pentru cursele de Memmingen (de la doua la trei zboruri/saptamana) si Roma (de la doua la trei zboruri/saptamana)”, se arata in comunicatul emis de Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara.
„Timp de o saptamana - in perioada sarbatorilor Pascale si apoi permanent, din luna iunie, va creste frecventa saptamanala a zborurilor spre si dinspre: Dortmund (de la doua la trei zboruri pe saptamana) si Valencia (de la doua la trei zboruri pe saptamana). Pe de alta parte, va fi redus numarul de zboruri spre Bucuresti, de la 39 de curse pe saptamana, la 31”, precizeaza reprezentantii aeroportului.
De asemenea, in sezonul estival vor fi reluate zborurile charter spre destinatiile cunoscute de vacanta din Turcia si insulele grecesti.
„Companiile aeriene isi rezerva dreptul de a aduce modificari programului de zbor”, transmit reprezentantii aeroportului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007143 (s)