News Flash:

Florin Piersic, distrus dupa moartea actritei Stela Popescu: "Nici nu pot sa plang"

23 Noiembrie 2017
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
florin

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a murit joi, la varsta de 81 de ani. Ea a fost gasita decedata la locuinta sa. 
  
Stela Popescu a murit. Actorul Florin Piersic a vorbit despre relatia speciala pe care o avea cu Stela Popescu, alaturi de care a jucat in mai multe filme. 

"Sunt terminat. Ce pot sa spun? Nici nu pot sa plang. Atat am iubit-o pe aceasta femeie si actrita de nici nu pot sa va spun. Niciodata nu am auzit-o spunand un cuvant rau despre un coleg. Nu imi vine sa cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit si nici nu va muri niciodata. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trait eu in viata mea. Atat de mult am iubit-o eu", a spus, in stare de soc, Florin Piersic, la o televiziune de stiri. 

Alexandru Arsinel, in stare de soc dupa decesul Stelei Popescu: "Vai de mine!"

Colegul de scena al Stelei Popescu, Alexandru Arsinel, s-a declarat socat de decesul marii actrite.

"Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru News.ro actorul Alexandru Arsinel, plangand in hohote.

Reactia CATENA dupa vestea tragica: "O iubeam ingrozitor de tare pe Stela..."

Reprezentantii farmaciilor Catena reactioneaza la veste trecerii iubitei actrite Stela Popescu la cele vesnice. Stela Popescu si Alexandru Arsinel erau personaje in celebrele reclame la "farmacia inimii Catena".

"Suntem socati, suntem indurerati. O iubeam ingrozitor de tare pe Stela, o vom iubi toata viata pe Stela, a facut enorm pentru noi toti, pentru toti romanii, a creat impreuna cu noi un brand Catena extraordinar de puternic. Pentru toate aceste lucruri ii multumim din tot sufletul si suntem alaturi de familia indurerata. Cu toata emotia va spun, este o tragedie, chiar este o drama. Un om extraordinar, un om minunat, un om cu calitati extraordinare, personale si profesionale, o persoana absolut ingereasca, un om cu totul special", a declarat Otilia Ostrotki, directorul general al agentiei de publicitate Tonica Grup, care gestioneaza contul Catena.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)