News Flash:

Natalia Mateut, in lacrimi. Vedeta a trait spaima vietii si a cerut ajutorul parintilor

23 Noiembrie 2017
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
natalia

Natalia Mateut a trecut prin socul vietii sale. Vedeta a fost la un pas sa fie arestata, a fost interogata de politisti si a fost incatusata.

Totul nu a fost decat o farsa, insa pana sa afle si ea lucrul asta, a trait toata spaima crezand ca este adevarat.

Farsa a fost pusa la cale de colegii ei, Razvan Botezatu si Raluca, care au vrut sa afle unde este pus un card. Cei doi colegi ai Nataliei au angajat doi actori pe post de politisti pentru ca totul sa para cat mai real. Natalia Mateut a fost socata de cele intamplate si, la un moment dat, a solicitat ajutorul parintilor sai.

Intr-un final, cei doi politisti au decis sa-i dea drumul, iar Razvan Botezatu si Raluca i-au dezvaluit adevarul.

 

Natalia este fiica cea mare a lui Dorin Mateut. Dorin Mateut (n. 5 august 1965, Vad, Romania) este un fotbalist roman, detinator al Ghetei de aur, in prezent retras din viata sportiva.

In martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obtinute la turneele finale din perioada 1990-2000 si pentru intreaga activitate.Mateut avea sa-l urmeze pe Lucescu la Dinamo si va ramane in memorie mai ales prin golurile cu FC Dundee United, care aveau sa readuca echipa Dinamo Bucuresti intr-o primavara europeana. Alt gol important marcat de Mateut a fost in meciul de pe "Vasil Levski" din toamna lui 1988, cand Romania a invins Bulgaria, reusind apoi o calificare dupa 20 de ani la un campionat mondial.

In sezonul 1989 - 1990 mijlocasul a inscris 4 goluri in 8 meciuri si s-a calificat cu Dinamo in semifinalele Cupei Cupelor. Dupa 1989, Mateut semneaza un contract cu clubul de fotbal Real Zaragoza, o echipa cu traditie in Spania.

 

 


natalia mateut natalia e dorin mateut
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)