News Flash:

Unul dintre arhitectii de la "Visuri la cheie" va fi tatic

23 Noiembrie 2017
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
omar

Familia unuia dintre membrii echipei de la "Visuri la cheie" se mareste! Vestea cea mare s-a aflat azi, in cadrul unui interviu. Unul dintre arhitecti a vrut sa pastreze micul secret departe de toti, insa replica data l-a dat de gol.
In 2001, Omid Ghannadi si-a parasit tara natala, Iran, ca sa vina in Romania. In cadrul interviului oferi astazi, arhitectul s-a dat de gol cand a fost intrebat: "Pe cand vine al doilea bebelus?". Din raspunsul lui toti au inteles ca el si frumoasa lui sotie, Ilinca, lucreaza la al doilea copil. Cei doi soti au impreuna cu baiat, pe Iancu.

"Foarte frumoasa (n.r.: viata din Iran), alaturi de mama mea si alaturi de oamenii care. A fost o viata foarte similara cu cea din Romania. (...). Caldura oamenilor, prietenia lor, felul in care se apropie oamenii de ei – asta e ceea ce aveam eu nevoie cand am plecat la 14 ani de acasa. (...). Cand am venit prima data in Romania. Eu am venit in Bucuresti si m-am dus direct in Tulcea. (...). Primul cuvant pe care l-am invatat a fost «temperatura», pentru ca voiam sa le spun ca am temperatura – aveam 40 a doua zi, dupa ce am vizitat un monument intr-un varf de deal. (...). Aveam 14 ani, nu plecasem niciodata de langa mama si ruptura a fost foarte mare pentru mine. (...). De arhitectura m-am indragostit la sfarsitul liceului. (...). De fapt, totul a pornit de la sotia mea, care era pasionata de arhitectura. (...). Pe sotia mea am cunoscut-o in liceu. A fost exact ca la carte: ne-am cunoscut in liceu, dupa care ne-am separat un pic, am invatat lucruri noi in viata – dupa care ne-am regasit. Am pastrat mereu legatura. (...). Sotia mea e cea mai buna prietena a mea.", a povestit Omid Ghannadi in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea".

In weekend va fi petrecere in familia lui Omid Ghannadi. Fiul sau cu Ilinca implineste doi anisori pe 25 noiembrie.

"Sinceritatea si cumva ideea de a-l lasa unul pe celalalt sa-si traiasca viata in felul lui. (...). Aparitia copilului ne-a stabilizat. (...).  Ilinca il culca pe Iancu, de dimineata, eu ma trezesc primul. (...). Sambata face doi ani. (...). Da, ne mai gandim (n.r.: la a doilea copil). Nu, ne este foarte frica! (n.r.: sa isi faca o casa impreuna cu sotia lui). Sa ne contruim o locuinta e o provocare prea mare pentru noi. Avem multe proiecte, avem atat de multe idei. (...)", a dezvaluit personajul exotic de la "Visuri la cheie".

Arhitectul iranian s-a alaturat echipei de la "Visuri la cheie" anul trecut. Alaturi de Adela Parvu – designer de interior, Alinei Vilcu - arhitect, Omid Ghannadi da viata visurile oamenilor aflati in situatii neplacute.

"Violeta odihneste-te in pace! Odihneste-te pentru toate greutatile pe care le-ai dus. Odihneste-te pentru ca ai fost si vei ramane o mama adevarata! O mama luptatoare care nu a plecat pana nu s-a asigurat ca ai ei copii vor fi bine! O mama de care au nevoie toti copiii pe lumea asta! Ai fost cu noi putin si ne-ai invatat prea multe!", a scris Omid Ghannadi pe pagina sa de Facebook dupa ce a aflat ca mama celor trei baieti a murit.


ghannadi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006518 (s)