News Flash:

Florin Iordache: Fara indoiala, nu vor mai fi diferente de opinie intre Bucuresti si Bruxelles

2 Martie 2018
795 Vizualizari | 0 Comentarii
florin iordache2

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat vineri, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca dupa vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu vor mai fi diferente de opinie intre Bucuresti si Bruxelles.
„Mesajul cu care dumnealui (Timmermans – n.r) a venit este ca trebuie sa existe un dialog permanent intre autoritatile de aici si de la Bruxelles. A fost o conlucrare buna si eu cred ca printr-un dialog, toate acele, sa zicem, neconcordante care au aparut intre ce s-a intamplat sau intre perceptia ca s-a intamplat in Romania, nu vor mai fi. Fara indoiala, nu vor mai fi astfel de diferente de opinie intre Bucuresti si Bruxelles„.

De asemenea, deputatul PSD a precizat ca nu a remarcat o nuanta critica in discursul lui Timmermans.

„Nu am vazut o nuanta critica in discursul sau, eu ma refer la partea parlamentara. Discursul pe care l-a avut la Parlament, din punctul meu de vedere, a fost un discurs constructiv si un discurs in ideea ca, conlucrand, putem gasi solutii pentru finalizarea MCV-ului si pentru a pune la punct legislatia, asa cum trebuie”, a adaugat Iordache.
Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi, la Bucuresti ca institutia pe care o reprezinta este foarte bine informata, iar scuza ca nu ar exista o buna informare nu va mai exista pe viitor deoarece va exista un contact direct.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005195 (s)