News Flash:

Fiica Aneimaria Prodan, adevarul despre relatia cu Lino. Sunt sau nu cei doi impreuna

16 Mai 2022
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarah

Sarah, fiica Aneimaria Prodan este o adolescenta foarte frumoasa. Tanara a mostenit trasaturile mamei sale si, constienta de atuurile ei, face ravagii in lumea barbatilor. Sarah a fost surprinsa cu fostul „fiu adoptiv” a lui Alex Velea, iar de atunci, multa lume crede ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

Sarah nu a mostenit doar frumusetea de la mama ei, ci si o parte din caracter. Blondina este foarte asumata, dar si diplomata, in acelasi timp. Desi stie ca a fost cuplata de cateva ori cu Lino, fiica Aneimaria a stat linistita pana cand a prins momentul oportun de a face primele declaratii cu privire la statutul ei amoros. Spre surprinderea multora, in special a celor care ii trimit mesaje insistent, Sarah este singura, iar unica ei iubire, la momentul actual, este baschetul.

Ce apare in presa nu intotdeauna este adevarat. Cu cine apar eu ori imi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevarat. Nu am un iubit la acest moment, cel putin nu acum! Este foarte greu sa-mi fac un iubit in Romania, mai ales ca eu stau in America. Dar, cine stie, vom vedea!”, a declarat Sarah pentru Click.

„Pe 20 mai, merg la lotul national care incepe pregatirea la Izvorani. O sa calatorim in fiecare week-end in alta tara pentru ca am competitii. Campionatul in America incepe in noiembrie”, a mai adaugat tanara.

La randul lui, Lino nu a declarat nimic. In urma cu cateva zile, artista isi spunea „oful” in online si era foarte suparat pe fostele lui iubite care, in conceptia lui, au ajuns cineva doar datorita lui.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004700 (s)