News Flash:

Femeia a deschis intr-o zi cutia cu rochia de mireasa. Se intampla dupa 27 de ani. Cand a observat, de fapt, ce era inauntru, s-a prabusit!

15 Februarie 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Toti pastram amintiri valoroase in casele noastre. Le putem pastra pe un raft sau depozitate departe intr-un dulap sau sertar. Dar de fiecare data cand le avem in mainile noastre le stergem de praf si ne bucuram de amintirile readuse la viata.
Este exact ceea ce Shannon McNamara din Nashville a vrut sa faca. In 2012 ea a scos cutia in care trebuia sa stea la pastrare rochia ei de mireasa. S-ar fi implinit 27 de ani de cand ea a purtat-o si, simtindu-se emotionata, a vrut sa-si revada rochia. Dar cand a deschis cutia, a suferit cel mai grav soc din viata ei – rochia din interiorul cutiei nu era a ei!

„ Am fost socata si suparata si ma intrebam a cui rochie o aveam,” a declarat Shannon intr-un interviu.
Un ziar local a publicat un articol despre rochia disparuta, dar nu a aparut nici o informatie pina in acest an, cand Kim Jones din Atlanta a suferit o dezamagire similara. Atunci cand a mers sa-si verifice rochia de mireasa, aranjata profesional intr-o cutie, aceasta nici de departe nu semana cu cea pe care a purtat-o in ziua nuntii.
S-a descoperit ca femeile aveau rochia celeilalte! Dar cum a putut trece neobservat acest fapt timp de 30 ani? Si cum s-a putut intampla tinand cont ca Kim si Shannon locuiau in orase diferite?

S-a dovedit ca ambele femei erau originare din Nashville, doar Kim s-a mutat in Atlanta dupa nunta. Ele au locuit in acelasi cartier, au mers la aceeasi scoala si chiar s-au casatorit in aceesi luna in 1986!
Incurcatura a avut loc, atunci cand femeile au dus rochiile la aceeasi curatatorie, pentru a fi curatate si ambalate profesional. O simpla greseala de etichetare a cutiilor a dus la schimbarea rochiilor. Dorind sa pastreze rochiile intacte, femeile nu au verificat cutiile inainte de a le depozita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005001 (s)