News Flash:

Tanara din imagine sufera de cancer si a imbracat rochia de mireasa. DAR nu pentru a se casatori. Uite MOTIVUL

15 Februarie 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
mireasa

Q May Chen, din Taipei, Taiwan, este o tanara in varsta de 27 de ani. Cu patru ani in urma a reusit sa inviga cancerul mamar. Insa, doi ani mai tarziu, a primit vestea ca boala a recidivat. De data aceasta, cancerul este mult mai agresiv, iar sansele ca ea sa se vindece sunt extrem de mici. Dupa ce a primit teribila veste, tanara a decis sa imbrace rochia de mireasa. Nu pentru a se casatori, ci pentru a realiza o sedinta foto in timp ce purta rochia. Fotografiile au ajuns pe internet, iar oamenii au fost impresionati de povestea ei.

Dupa ce a aflat ca sufera din nou de cancer, o femeie a imbracat rochia de mireasa, dar nu pentru a se casatori
Chen a decis sa isi faca ei insasi un cadou. De mult timp isi dorea sa organizeze o sedinta foto singura, imbracata in rochie de mireasa. Inca din copilarie ii placea sa poarte diferite tinute, sa se aranjeze, sa faca poze si sa se simta frumoasa. Ca toate prietenele ei, astepta ziua in care se va casatori si va imbraca rochia de mireasa la care viseaza fiecare femeie. Insa a asteptat barbatul potrivit pentru a face pasul cel mare. Si, pentru ca nu a aparut in viata ei, a realizat ca prezentul este cel acre conteaza si singura persoana de care are nevoie este ea.

„Timpul este pretios si nu trebuie sa il irosim”, a spus ea. „Nu trebuie sa astept. Imi pot implini singura visul”, a adaugat tanara.

In ziua in care a avut loc sedinta foto, Chen a purtat patru rochii diferite, fiecare reprezentand o diferita latura a ei. „Rosu este pentru personalitate, rozul este frumos, culoarea alba este pentru printese, iar rochia din tifon este sexy”, a spus tanara.

Sedinta foto a avut loc la un conac ce arata ca in povesti. Pentru ca pozele ei au ajuns pe internet, multe persoane i-au trimis mesaje de incurajare. Spun ca tanara i-a inspirat. Le-a amintit tuturor ca trebuie sa traiasca fiecare clipa, sa se bucure de prezent, pentru ca timpul este pretios. Dupa aceea, Chen isi doreste sa mearga in luna de miere in Bali, pentru a-si implini un alt vis.


cancerul mamar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005697 (s)