News Flash:

INCREDIBIL! Iata care a fost cauza prabusirii avionului din Rusia

14 Februarie 2018
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
images

Prabusirea avionului Antonov An-148 in apropiere de Moscova a fost cauzata de inghetarea unui senzor care a determinat defectarea vitezometrului, au anuntat, marti, anchetatorii rusi, relateaza site-ul agentiei Tass.
”In urma unui analize preliminare si a unei analize a cazurilor similare din trecut, accidentul ar fi avut loc din cauza datelor incorecte de viteza aparute in bord. Defectarea vitezometrului ar fi fost cauzata de inghetarea unor senzori de incalzire”, au precizat anchetatorii.

Investigatorii au precizat ca pilotii, probabil, au uitat sa activeze sistemul pentru dezghetarea senzorilor exteriori, aspect ce a cauzat defectarea vitezometrului.

Problemele au inceput sa apara la doua minute si 30 de secunde dupa decolare, la altitudinea de 1.300 de metri si la o viteza de 465-470 de km/h. Potrivit anchetatorilor, viteza afisata in bordul aeronavei nu corespundea cu realitatea.
Avionul de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prabusit duminica la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Fragmente ale avionului au fost descoperite in districtul Ramenskoye din regiunea administrativa Moscova. Toate persoanele aflate la bordul aeronavei au murit in urma accidentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006965 (s)