News Flash:

Eurovision Romania: Trupa Directia 5, invitata la ultima semifinala a selectiei nationale, organizata la Sighisoara

15 Februarie 2018
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia 5

Trupa Directia 5 va sustine un recital in calitate de invitata la ultima semifinala a selectiei nationale pentru Eurovision Song Contest 2018, care va avea loc duminica la Sala de spectacole „Mihai Eminescu” din Sighisoara.
Spectacolul va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova si pe TVR+, duminica, de la ora 21.00.

Concurentii vor canta pe scena unde, in urma cu aproape noua decenii, George Enescu sustinea un concert memorabil, informeaza Televiziunea Romana.

Pentru aceasta semifinala a fost pregatit un spectacol de lumini si grafica de la cei peste 100 de metri patrati de ecrane LED si 380 de metri patrati de cortine LED instalate de organizatori.

In decorul incarcat de istorie al cetatii medievale, vor concura SAVE („All We Need”), Tomher Cohen („Baby You’re The Only One”), Sergiu Bolota („Every Little Thing”), Dora Gaitanovici („Fara Tine”), Teodora Dinu („Fly”), The HUMANS („Goodbye”), Iliana („I Won’t Lie”), Evermorph („Live Your Life”), Alexandru Ungureanu („Sail With Me”), Manuel Chivari („Somebody To Love”), Maria Suciu („Sweet Nothing”) si Denisa Trofin („Tears”).

Spectacolul va fi deschis de Ordinul Paladinilor de Terra Medies, cavaleri si domnite ai cetatii ce vor recrea atmosfera medievala pe scena Eurovision Romania.

La show-ul care incheie seria semifinalelor Eurovision Romania, Marian Ionescu va avea un rol dublu. Artistul va juriza piesele intrate in concurs, iar trupa Directia 5, al carei membru fondator este, va sustine un recital.

Pe o scena amplasata in Piata Cetatii, Directia 5 va interpreta hituri precum „Daca ai sti”, „Povestea noastra”, „Si ce daca”, „Tot ce vrei” sau „O fata ca ea”. Alina Crisan, invitat special in cadrul recitalului, va canta mai multe piese alaturi de Directia 5.

Recitalul va fi difuzat in momentul in care juriul se va retrage pentru a decide cine merge mai departe in concurs.

Show-ul va fi prezentat de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu. Simona Boanta, jurnalist TVR Targu Mures, va fi alaturi de concurenti in Camera verde si va surprinde emotiile artistilor.

La finalul evenimentului, castigatorii semifinalei si prezentatorii vor sustine o conferinta de presa, in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR Moldova precum si pe TVR+.

Cu o seara inaintea spectacolului de duminica, sambata, in direct la TVR 1, de la ora 22.00, va fi difuzat programul „Culise Eurovision 2018“, o serie de emisiuni live despre ultimele pregatiri pentru show-uri, impresii, imagini de la repetitii si de la conferintele de presa premergatoare evenimentelor.

In acest an, selectia nationala se desfasoara sub sloganul „Eurovision uneste Romania!“. In premiera, in concurs au intrat 60 de piese, cate 12 pentru fiecare semifinala.

Pe 25 februarie, in finala concursului, care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese ramase in concurs.

Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai.


eurovision
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006843 (s)