News Flash:

Audierea lui Liviu Dragnea pe tema acuzatiilor aduse SPP, respinsa in Comisia de Aparare din Senat

13 Februarie 2018
497 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01 1

Comisia de Aparare din Senat a respins, marti, posibilitatea audierii lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile aduse SPP, urmand ca intr-o sedinta comuna cu membrii comisiei similare din Camera Deputatilor sa se decida audierea liderului PSD sau constituirea unei comisii speciale ori de ancheta.
”Va citesc din Constitutia Romaniei, articolul 64, alin. 4: <Fiecare Camera isi constituie comisii permanente si poate institui comisii de ancheta sau alte comisii speciale. Camerele isi pot constitui comisii comune>. Eu va propun ca acest subiect sa fie discutat intr-o sedinta comuna, Camera-Senat”, a solicitat senatorul PSD Nicolae Moga.

Supusa la vot, cererea social-democratului a fost aprobata cu sapte voturi ”pentru” si doua abtineri.

Liberalii propusesera audierea lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, in baza art. 15, lit. d) din Regulamentul de organizare si functionare al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului, pe tema declaratiilor legate de activitatea Serviciului de Protectie si Paza.
”Noi consideram ca atat timp cat planeaza asupra unor institutii anumite susticiuni, este foarte important ca cel care lanseaza in spatiul public astfel de afirmatii, in speta dl. deputat Liviu Dragnea, sa vina sa ne precizeze, sa aduca dovezi, astfel incat interviurile dumnealui sa nu fie numai simple povesti pescaresti, ci sa vedem daca sunt sustinute de povesti”, a declarat senatorul PNL Nicoleta Pauliuc.

Propunerea PNL a fost respinsa cu cinci voturi ”impotriva” si patru ”pentru”.


camera deputatilor camera-senat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015221 (s)