News Flash:

Tariceanu, dupa declaratiile lui Kovesi: Am impresia ca nu vede barna din ochiul ei, al institutiei, dar cauta sa gaseasca defecte in ochii altora

15 Februarie 2018
893 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, in contextul declaratiilor facute de sefa DNA, ca Laura Codruta Kovesi nu vede "barna din ochiul ei, ci cauta defecte in ochii altora", precizand ca nu se face nicio presiune asupra DNA.
"Am vazut cateva extrase in presa din discursul doamnei Kovesi. Am impresia ca dansa nu vede barna din ochiul ei, al institutiei, dar cauta sa gaseasca defecte in ochii altora. Cred ca institutia, in momentul de fata, nu este supusa niciunei presiuni, ci este interesul public, firesc, pe care toti cetatenii il au, cu privire la o functionare corecta a justitiei. Ceea ce se intampla in ultima perioada, dezvaluirile cu ceea ce se intampla in cadrul institutiei, DNA, pun serios sub semnul intrebarii functionarea corecta in respectul legii si in respectul drepturilor fundamentale care sunt grav incalcate. Aici, CSM si Inspectia Judiciara au un rol determinat pentru a restabili increderea in justitie", a declarat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu a spus ca ministrul Justitiei nu va fi chemat la o discutie in coalitie, precizand ca: "Parlamentul, ca institutie, priveste cu foarte mare atentie problemele care sunt legate de respectarea drepturilor fundamentale ale individului, dar problema gestionarii justitiei nu este o problema a coalitiei, ci una care tine de ministrul Justitiei si de CSM".
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)