News Flash:

Europarlamentarul Catalin Ivan: Dragnea si-a inceput ultimul turneu prin tara ca presedinte al PSD, este unul de adio

14 Ianuarie 2018
974 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat, sambata, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, si-a inceput ultimul turneu de adio prin organizatiile din tara si concluzia cu care pleaca este ca nimeni nu va sustine daramarea Guvernului Tudose, deoarece „PSD a invatat din momentul Sorin Grindeanu”.
„Turneul lui Liviu Dragnea prin Moldova s-a transformat intr-un veritabil turneu de adio. Discursuri lacrimogene aranjate de liderii locali, declaratii din sala de apreciere, de sustinere si de condamnare a "tradatorilor" Badalau si Tudose, toate luarile de cuvant fiind pregatite cu grija, ca pe vremuri, de liderul local care stie mai bine ca oricine cum sa-si faca seful de la centru sa se simta bine si sa plece multumit”, a scris Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Catalin Ivan a precizat ca Dragnea se loveste de un refuz in cazul unei noi motiuni de cenzura, deoarece este „o iluzie”.

„Concluzia amara cu care pleaca Liviu Dragnea de la toate aceste intalniri este insa aceea ca absolut nimeni nu va sustine daramarea guvernului Tudose. Dincolo de cuvintele frumoase, aranjate, interesate sau chiar si sincere pe alocuri, Dragnea se loveste de acelasi refuz. O noua motiune de cenzura este o iluzie. Nu se va ajunge acolo pentru ca PSD a invatat din momentul Sorin Grindeanu. O a doua greseala nu va mai exista. Liviu Dragnea si-a inceputul ultimul turneu prin organizatiile din tara ca presedinte al acestui partid, turneu pe care probabil nu-l va mai finaliza”, a mai scris Ivan.
Europarlamentarul sustine ca Dragnea nu mai are parte de sprijin decat conditionat, chiar si din partea celor fideli.

„Din partea lui Liviu Dragnea, aceeasi placa despre multinationale, despre Soros, servicii, ambasade, statul paralel... practic despre toti cei care nu-l lasa sa faca bine Romaniei, despre cum nu va ceda, despre cat de nerecunoscatori sunt aceeasi doi, Badalau si Tudose, pe care el i-a facut oameni. Apoi, pentru ca niciun sprijin, nici chiar din partea celor fideli, nu mai vine astazi pentru Dragnea decat conditionat, incep cererile concrete din sala pe care liderul in dizgratie nu le mai poate refuza. Si uite asa, in cateva zile, se mai fac vreo zece secretari de stat si ministri”, a subliniat Catalin Ivan.

La randul sau, deputatul PSD, Nicolae Banicioiu, a opinat ca PSD nu isi poate schimba Guvernul la 6 luni si ca presedintele Klaus Iohannis nu va mai nominaliza un alt premier social-democrat.

„Legat de ce am spus ieri, ca PSD-ul nu-si poate permite sa schimbe guvernul la 6 luni, imi mentin parerea deoarece avem de implementat un program de guvernare, care are deja intarzieri si nuante... iar timpul si alegerile lucreaza in defavoarea noastra! Avem alegeri in 2019! Iar presedintele nu cred ca va mai nominaliza inca odata un premier de la PSD daca ii mai dam ocazia de a face vreo nominalizare!”, ascris Banicioiu, sambata, pe pagina sa de Facebook.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff, pentru a transa situatia din partid, potrivit surselor MEDIAFAX, mai multi membri social-democrati solicitand intrunirea CEx cat mai urgent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005673 (s)